top of page

Necessitem una victòria per sortir de l'infern


8 finales.jpg

Probablement la penúltima... oportunitat per sortir dels llocs de cua i afrontar el repte de les set finals depenent de si mateix. Això és el que el Santfe es juga a Vilassar. La victòria: un suau respir; qualsevol cosa que no sigui sumar tres punts: una tragèdia. Malauradament, aquesta és la deriva en què un Santfeliuenc instal·lat en un bucle pervers ha anat caient. Les opcions de permanència son encara més que possibles però si l'equip no és capaç de fer un dalt en responsabilitat i maduresa el futur por ser certament dur. Cal reaccionar i Vilassar de Mar és una oportunitat que no es pot deixar passar si no ens volem lamentar. El rival és cuer amb 23 punts i mirarà de cremar les naus d'una permanència que s'albira molt complicada.

UE VILASSAR DE MAR ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

MUNICIPAL XEVI RAMON

JORNADA: 24 (RECUPERACIÓ PER LA VAGA DE LES FEDERACIONS TERRITORIALS)

DIMECRES 8 ABRIL

HORA: 20

PER SEGUIR EN DIRECTE:Ràdio Sant Feliu, @radio_SantFeliu, @rivassalvador, @UEVilassardeMar

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Probablement la penúltima... oportunitat per sortir dels llocs de cua i afrontar el repte de les set finals depenent de si mateix. Això és el que el Santfe es juga a Vilassar. La victòria: un suau respir; qualsevol cosa que no sigui sumar tres punts: una tragèdia. Malauradament, aquesta és la deriva en què un Santfeliuenc instal·lat en un bucle pervers ha anat caient. Les opcions de permanència son encara més que possibles però si l'equip no és capaç de fer un dalt en responsabilitat i maduresa el futur por ser certament dur. Cal reaccionar i Vilassar de Mar és una oportunitat que no es pot deixar passar si no ens volem lamentar. El rival és cuer amb 23 punts i mirarà de cremar les naus d'una permanència que s'albira molt complicada.

La setmana, les setmanes, estan sent molt complicades. Quatres derrotes consecutives i 407 minuts sense fer un gol han abocat els blanc-i-blaus a una situació del tot impensable fa un parell de mesos. Per això Andrés González i el cos tècnic treballa de manera abrandada perquè els futbolistes recuperin la confiança en vuit partits decisius per al futur del club. Ara cal remar com un sol braç i esbandir dubtes i pors. Ara és quan han de sortir els futbolistes que ens han permès viure anys de glòria que no poden acabar tan aviat. La Tercera és nostra després de 108 anys i l'hem de defensar com si ens anés la vida. Per a dimecres, el tècnic santfeliuenc mirarà de tenir recuperat Álex Bolaños. Noranta minuts en què ens ho juguem tot.

En directe per Ràdio Sant Feliu a les 19:45

Sant Feliu estarà molt atenta al que passi al Xevi Ramon. El Santfeliuenc es juga en noranta minuts moltes de les opcions de permanència. La victòria mai no havia estat tan necessària i de ben segur que d'aconseguir-la l'esperança tornarà a renéixer amb força. Ràdio Sant Feliu us ho explicarà tot a partir de les 19:45 hores. Dues hores de patiment que tant de bo tingui la recompensa que tots esperem.

El Vilassar de Mar buscarà consumir les seves últimes opcions

Els del Maresme són cuers amb 23 punts -a 12 de la permanència- però potser aquesta dada no fa justícia a un equip que ha practicat un bon futbol però a qui una ratxa nefasta -gairebé una volta sencera sense guanyar- li ha passat una severa factura. Toni Romero, l'entrenador miracle de la temporada passada, sembla que enguany no podrà repetir le gesta d'un conjunt amb noms importants al futbol català com els davanters Eloi Fontanella i Ramon Borrell o els mitjos Guillem Creus i Roberto Morales, a més de la veterania de Peque i el porter Miguel Ramos. Per la qualitat dels jugadors, el rival que es trobarà el Santfeliuenc no serà gens fàcil malgrat la seva delicada i gairebé irreversible situació.

Què va passar a l'últim Santfe-Vilassar de Mar

Jornada 5 (14-09-2014)

Santfeliuenc 0 Vilassar de Mar 1 (David Gascón, 14'

#actualitat #previa #temporada201415 #primerequipo #terceradivisión #grupov #uevilassar

bottom of page