top of page

Poc premi malgrat sortir del descens


Estem de pega, estem dolorosament negats. El Santfeliuenc va fer un esforç generós i va oferir bons minuts de futbol però de nou va ser incapaç de marcar malgrat tenir tres ocasions molt clares. Un punt que serveix de molt poc si bé almenys permet sortir del descens directe. El proper diumenge contra El Prat tocarà trencar els 497 minuts de sequera golejadora. Ara els tres punts ja no són obligats sinó una necessitat vital.

UE VILASSAR DE MAR 0 ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA

MUNICIPAL XEVI RAMON

ASSISTÈNCIA: 100 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB SOL SERÈ; TEMPERATURA DE 14 GRAUS


_FSC8912.jpg

El Santfeliuenc necessitava de manera obligada els tres punts contra un Vilassar de Mar amb peu i mig a Primera Catalana. I l'inici no va ser gens bo ja que els maresmencs van començar manant amb dues aproximacions perilloses, una d'Eloi Fontanella al 3' i una altra a través d'una falta lateral 10'. De mica en mica, però, el Santfeliuenc va anar creixent i es va fer amb el domini del joc si bé les oportunitats van ser comptades. Faura i en especial Quiles ho van provar en contres que van acabar en no res. L'ocasió més clara la va tenir Gerard Rovira 27' en un cop de cap en l'àrea petita que va topar amb els punys de Miguel Ramos. El Santfeliuenc guanyava el descans amb bones sensacions però poc poder ofensiu.

A la represa el domini santfeliuenc es va intensificar i molt aviat podria haver tingut premi. En una magnífica acció per banda esquerra d'Éric Pacheco, Faura la va rematar a boca de gol però Miguel Ramos va treure la pilota damunt la ratlla de gol de manera inversemblant. Un Vilassar apàtic i més pendent de mantenir el zero a la seva porteria que d'atacar, va deixar tot el domini al Santfeliuenc. Al 60' una rematada de David Toro va fregar el travesser i la més clara va ser per Dani Ortiz a la sortida d'un córner. Una rematada dins l'àrea i amb tot a favor va marxar per damunt del travesser. El Vilassar a més va veure com el seu defensa Josue havia d'abandonar el terreny de joc al minut 84 per targeta vermella. Amb superioritat numèrica el Santfeliuenc va nirar de bolcar-se sobre l'àrea local però de nou la incapacitat de veure porteria va llastar les opcions. Una pena perquè el Santfeliuenc necessitava la victòria com l'oxigen per respirar però es va haver de conformar amb un empat que no ens treu de pobres i intensifica el patiment encara que hàgim sortit de manera provisional dels llocs de descens directe.

UE VIlassar de Mar: Miguel Ramos, Roberto Carlos (Jan Lladó, 67'), Jose, Pujol, Josue, Galeano, Creus (Ramon Borrell, 59'), Ricki, Eloi, Mendoza (Roberto Morales, 55') i Jordi Sánchez.

Santfeliuenc FC: Santi, Alberto, Èdgar (Mata, 80'), Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Quiles, Joserra, Éric Pacheco (Iván Peralta, 70'), David Toro i Faura (Dani Sánchez, 70').

Àrbitre: Montoro Ferreiro, el seu arbitatge va ser correcte. Va amonestar els locals Mendoza, Riki, Eloi, Jan Lladó i Pujol; i al santfeliuenc Joserra. Va expulsar amb targeta vermella a Josue.

Quadern de notes:

- No hi ha manera de veure la llum. El Santfeliuenc va millorar i va fer estones de bon futbol però per cinquè partit consecutiu va ser incapaç de fer gol.

- En un moment tant important de la història del Santfeliuenc no estem tenint sort amb les baixes: quan no són les lesions són els problemes laborals que limiten encara més les opcions. Així tot es torna molt complicat.

- Aquest punt ha de servir si més no per recuperar la confiança: amb treball i esforç generós i solidari la permanència és més que possible. Però hem de creure-hi tots.

- El Vilassar de Mar va fer evident la seva precària situació a la classificació. Malgrat això va salvar un punt.

#prensa #terceradivisión #uevilassar #grupov #temporada201415 #primerequipo #actualitat

bottom of page