top of page

Sense opcions


_M150712.JPG

Nova decepció... i ja en són tantes. El Prat no va tenir cap problema per imposar-se un Santfeliuenc resignat. Un gol de Sascha i un altre de Charly Ruiz a cada temps van ser prou argument perquè els "potablava" s'enfilessin a la quarta posició amb la llei del mínim esforç, i el Santfeliuenc caigués per segona vegada a posició de descens a manca de sis jornades i divuit punts. Cal una reacció ràpida i ha de ser a Rubí si no volem que l'agonia ens acabi devorant. 587 minuts sense fer un gol són una pesada càrrega que cada dia es fa més insuportable. I el pitjor de tot plegat: el calendari no convida a l'optimisme malgrat que al futbol tot és possible, i la permanència encara és una realitat més que assolible si aquest equip desperta i guanya almenys tres partits.


AE PRAT 2 (SASCHA, 32' I CHARLY RUIZ, 62') ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÀNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

MUNICIPAL SAGNIER: 500 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 17 GRAUS TEMPERADA PER UN VENT PERSISTENT


Nova decepció... i ja en són tantes. El Prat no va tenir cap problema per imposar-se un Santfeliuenc resignat. Un gol de Sascha i un altre de Charly Ruiz a cada temps van ser prou argument perquè els "potablava" s'enfilessin a la quarta posició amb la llei del mínim esforç, i el Santfeliuenc caigués per segona vegada a posició de descens a manca de sis jornades i divuit punts. Cal una reacció ràpida i ha de ser a Rubí si no volem que l'agonia ens acabi devorant. 587 minuts sense fer un gol són una pesada càrrega que cada dia es fa més insuportable. I el pitjor de tot plegat: el calendari no convida a l'optimisme malgrat que al futbol tot és possible, i la permanència encara és una realitat més que assolible si aquest equip desperta i guanya almenys tres partits.


_M150706.JPG

El Santfeliuenc va cremar totes les naus al primer minut. Una bona passada interior d'Èdgar a Éric Pacheco la va desaprofitar l'extrem blanc-i-blau en una posició immillorable. El seu llançament es va estavellar al lateral de la xarxa. Va ser, però, un miratge sense continuïtat. Els locals es van fer amb el domini amb comoditat i Rafa Murillo 10' podria haver estrenat el marcador amb una rematada de cap que va marxar fora. El Prat, sense arribar gaire als dominis de Santi, es veia superior. Al minut 32 va arribar el que si fa no fa tots ens temíem. El menut Pedro Bilbao va pispar-li la cartera a Èdgar dins l'àrea per servir una assistència de luxe a Sascha que, des del punt de penal, no va tenir oposició per enviar la pilota a la xarxa. El gol encara va fer més insistent el domini local que va tenir oportunitats per eixamplar la renda mitjançant un xut des de la distància de Charly Ruiz 37' que va rebutjar molt bé Santi, i a través d'un cop de cap de Rafa Murillo a la sortida d'un córner. Un Santfeliuenc tocat per enèsim cop va buscar el descans per mirar de redreçar-se un altre malson.

A l'inici de la represa un Santfeliuenc atrevit i sense complexos ho va provar però amb escàs perill. El més destacable, un llançament de falta executat per Èdgar que va aturar fàcilment Toni Texeira. I al 62', la sentència. Una bona jugada d'Oriol Molins per banda esquerra va desembocar en una passada a Charly Ruiz que a l'altura del punt de penal va creuar la pilota fent inútil l'estirada de Santi. Des del segon gol fins al final vam assistir a allò que al bàsquet es defineix com a minuts escombraria. El Prat va combinar a plaer amb alguna acció de tímid perill però sense exposar ni un polsim, i el Santfe, autoanul·lat i sense cap opció de gol ni de tan sols competir, va veure com per segona vegada en set dies es precipita en l'espadat del descens.


Cal buscar una reacció sigui com sigui

El Santfeliuenc ha de buscar una reacció abans que hàgim de signar la crònica d'una mort anunciada. Queden sis finals i aquest equip s'ha de reinventar sigui com sigui perquè encara depèn de si mateix i les opcions matemàtiques són ben vives. No ens queda una altra. Baixar seria una terrabastall per a un club que representa una ciutat que ha viscut amb molta passió l'ascens a Tercera. No pot ser que una cosa tan estimada la deixem perdre d'una manera tan pobra. El Santfeliuenc ha de reaccionar i el proper diumenge ha de sortir de Rubí amb 38 punts i afrontar dues finals consecutives a Les Grases -Pobla de Mafumet i Europa- sense importar-nos l'envergadura dels rivals. Ara és el moment de lluitar per tantes il·lusions dipositades en un projecte que no pot resignar-se morir.


AE Prat: Toni Texeira, Albarrán, Oriol Ricarte, Rafa Murillo, Cazorla, Sebas, Pedro Bilbao (Ferri, 85'), Oriol Molins (Fernando, 88'), Sascha, Charly Ruiz (Roger Martínez, 75') i Nacho del Moral.

Santfeliuenc FC: Santi, Alberto, Èdgar, Dani Ortiz, Gerard Rovira (Víctor Márquez, 73'), Tena (Iván Peralta, 68'), Quiles, Joserra, Éric Pacheco (Cano, 63'), David Toro i Josele.


Gols:

1 - 0, Sascha, 32'.

2 - 0, Charly Ruiz, 62'.


Àrbitre: Fernández Morillo, el seu arbitratge va passar desapercebut. Va amonestar els locals Cazorla i Nacho del Moral; i als santfeliuencs Joserra i Éric Pacheco.


Quadern de notes:

- Caldria buscar a les hemeroteques una ratxa tan negativa com la que està vivint el Santfeliuenc. 587 minuts sense fer un gol limiten totes les opcions de permanència.

- Malgrat tot, queden sis finals per demostrar que aquest equip mereix continuar a Tercera. Tots hi creiem però cal sumar de tres en tres per esbandir la paraula descens.

- Caldrà estar atents a la setmana intersetmanal. El Santfeliuenc ha posposat el partit contra la Pobla de Mafumet al dimecres 22 d'abril a les 19 hores.

- El Prat va posar de manifest que de la mà de Manolo Márquez pot aspirar a jugar la promoció d'ascens amb un cert marge d'èxit.


d800.png

Galeria d'imatges

Les millors imatges del AE prat vs Santfeliuenc FC

bottom of page