Can Rosés, capital aquest diumenge de Sant Feliu


lavantmatx.jpg

El ser o no ser. La gran oportunitat de canviar la història i emprendre un nou rumb. El Santfeliuenc es juga a Rubí bona part de les seves aspiracions de permanència. El rival no ho posarà gens fàcil ja que encara manté opcions de jugar la promoció d'ascens. Tanmateix, la necessitat s'ha d'imposar i el Santfe ha de sumar, sí o sí, tres punts que de ben segur donarien tranquil·litat i esperances sòlides per afrontar el repte dels cinc últims partits, i abans de les finals a Les Grases contra la Pobla de Mafumet (dimecres 22 a les 19 hores) i l'Europa (diumenge 26 a les 18 hores).


UE RUBÍ ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ARNAU LLOPART CARBÓ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE CAN ROSÉS

JORNADA: 34

DATA: DIUMENGE 19 D'ABRIL

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Rubí, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @UERubi

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 18 GRAUS


El ser o no ser. La gran oportunitat de canviar la història i emprendre un nou rumb. El Santfeliuenc es juga a Rubí bona part de les seves aspiracions de permanència. El rival no ho posarà gens fàcil ja que encara manté opcions de jugar la promoció d'ascens. Tanmateix, la necessitat s'ha d'imposar i el Santfe ha de sumar, sí o sí, tres punts que de ben segur donarien tranquil·litat i esperances sòlides per afrontar el repte dels cinc últims partits, i abans de les finals a Les Grases contra la Pobla de Mafumet (dimecres 22 a les 19 hores) i l'Europa (diumenge 26 a les 18 hores).


Convençuts de guanyar. Així ha de viatjar el Santfeliuenc a Rubí per jugar un dels partits més decisius de la lliga i potser del futur del futbol a Sant Feliu. Andrés González i els seus futbolistes saben que ja no es pot esperar més i que ara cal respondre, i més quan els resultats dels rivals directes tampoc no són per tirar coets i permeten als blanc-i-blaus dependre de si mateixos per fugir dels llocs de descens. Per això el cos tècnic ha fer un exercici d'autoafirmació i de recuperació de l'autoestima dels futbolistes. Cal oblidar les últimes jornades i centrar-se en sis partits que ha de donar la salvació. Per a diumenge el técnic santfliuenc no podrà comptar amb el concurs de Carlos i caldrà esperar a l'evolució de l'estat d'Álex Bolaños.


L'afició ha de respondre

Ser a Rubí és una obligació. A més la directiva de tots dos equips han arribat a un acord perquè l'entrada només costi 5 euros presentant a la taquilla el carnet. Si per qualsevol circumstància no podeu viatjar-hi Ràdio Sant Feliu us ho explicarà tot a partir de les 11:30 hores. Un matí de nervis on també caldrà estar-hi atent al que passi amb rivals directes com el Martinenc, Manlleu o Sabadell B.


El Rubí torna a destacar

Malgrat les dificultats, el Rubí ha tornat a revelar-se com un equip molt competitiu. La marxa de futbolistes importants al mercat d'hivern com Miguel Ramos (Vilassar), Boris Garrós (Hospitalet) o Roger Martínez (Prat) ha estat compensat per la consistència d'un bloc sòlid que sota la direcció de Julià Garcia sap el que vol. Futbolistes de gran nivell com Adri Díaz, Ferran Vila, Jonathan Collado, Héctor Moreno, Àlex Pla o el veterà Juanjo Carricondo fan dels rubinencs un equip a tenir molt en compte encara en aquest tram final. Dues incògnites: caldrà veure com ha afectat la derrota a Cerdanyola i l'esforç físic d'haver de jugar entre setmana. Julià Garcia no podrà comptar amb la participació del lesionat David López.


Què va passar al Santfe-Rubí de la primera volta

Jornada 15 (17-12-2014)

Santfeliuenc 0 Rubí 0