Un bon Santfeliuenc torna a marxar de buit


RSCN5879.jpg

Ni la sort ens acompanya. Un bon i lluitador Santfeliuenc va tornar a caure malgrat haver fet mèrits suficients per sumar un punt. Els locals es van avançar al minut 51 i això va deixar molt tocat un Santfe excessivament fràgil en l'aspecte emocional. El segon gol de penal va deixar les coses mig resultes si bé el Santfe va voler morir amb les botes posades i va acaronar l'empat. Èdgar va trencar la sequera golejadora de 666 minuts -fins i tot en això de les xifres el malson ens acompanya- i Dani Ortiz va tenir al 82' l'empat al seu cap però la rematada va topar amb una aturada antològica d'Imanol. Els intents posteriors van resultar obstinadament estèrils. Ara cal seguir endavant i mirar de derrotar la Pobla de Mafumet aquest dimecres a les 19 hores. Una victòria, o fins i tot un empat, permetria el Santfeliuenc sortir dels tres llocs de descens directe, si bé el dissetè lloc no sembla una posició vàlida si es confirma el descens del Sant Andreu. Però menys és res.

UE RUBI 2 (FONTANILS, 51', ÁLEX FERNÁNDEZ, DE PENAL, 55') ... SANTFELIUENC FC 1 (ÈDGAR, 79')

ÀRBITRE: ARNAU LLOPART CARBÓ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

MUNICIPAL DE CAN ROSÉS

ASSITÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Ni la sort ens acompanya. Un bon i lluitador Santfeliuenc va tornar a caure malgrat haver fet mèrits suficients per sumar un punt. Els locals es van avançar al minut 51 i això va deixar molt tocat un Santfe excessivament fràgil en l'aspecte emocional. El segon gol de penal va deixar les coses mig resultes si bé el Santfe va voler morir amb les botes posades i va acaronar l'empat. Èdgar va trencar la sequera golejadora de 666 minuts -fins i tot en això de les xifres el malson ens acompanya- i Dani Ortiz va tenir al 82' l'empat al seu cap però la rematada va topar amb una aturada antològica d'Imanol. Els intents posteriors van resultar obstinadament estèrils. Ara cal seguir endavant i mirar de derrotar la Pobla de Mafumet aquest dimecres a les 19 hores. Una victòria, o fins i tot un empat, permetria el Santfeliuenc sortir dels tres llocs de descens directe, si bé el dissetè lloc no sembla una posició vàlida si es confirma el descens del Sant Andreu. Però menys és res.

Calia trencar d'una vegada la pitjor dinàmica en moltes dècades. I el Santfeliuenc va sortir a la gespa de Can Rosés valent, centrat i segur. El Rubí no va trobar la manera de superar el trident de contenció santfeliuenca on tornava, per fi, Álex Bolaños. L'únic ensurt va arribar al 23 en una penetració del bellugadís Jonathan Collado que no va poder superar la bona sortida amb els peus de Santi. Va ser l'únic moment veritablement perillós dels primers 45. Uns 45 minuts en qué el Santfeliuenc ho va intentar buscant com a punt de referència Carlos Cano. Malauradament el davanter blanc-i-blau no va trobar el puntet d'encert per aprofitar alguna pilota. L'acció més protestada pels santfeliuencs va ser al 12' quan el local Cervanters va tallar amb la mà una pilota. L'acció li hauria d'haver costat la segona targeta groga al veterà migcampista. L'àrbitre, s'hi va abstenir.

El Santfeliuenc havia de mirar de rubricar les bones sensacions en la segona part. Malauradament del desig a la realitat hi ha un abisme. Els locals van avisar al 50' en una acció de Jonathan Collado que va tallar de manera providencial Víctor Márquez. A la sortida del córner, però, va arribar la primera clatellada. Fontanils va recollir el rebuig d'una rematada d'Alex Pla per enganxar de cullera un tret col·locat que es va clavar a l'escaire. Un bonic gol i dels que fan mal. El gol va deixar estabornit el Santfeliuenc. El Rubí ho va aprofitar i quatre minuts més tard el robatori d'una pilota de Jonathan Collado va acabar en penal quan Joserra el va travar a l'altura del punt de penal. Álex Fernández va llançar la pena màxima i Santi va intuir la direcció però no amb prou fortuna com per evitar el gol. Al Santfeliuenc només li quedava tirar d'orgull i ho va fer. Èdgar per banda dreta es va pujar l'equip a l'esquena i al minut 79 en una acció de ràbia va aconseguir emportar-se la pilota, penetrar dins l'àrea i superar la mitja sortida d'Imanol. El gol va donar vida un Santfe que va merèixer l'empat quan una centrada d'Èdgar va trobar en el cap de Dani Ortiz una gran rematada. Tanmateix quan a un equip no li surten les coses tot sembla aliar-se a la contra. El porter Imanol va fer una aturada antològica. El Santfeliuenc no va abaixar els braços i ho va intentar de manera mamíferament convençuda fins al final però el partit es va consumir amb una nova derrota i la sensació amarga que quan tot va tort l'evidència s'imposa de manera granítica.

El proper dimecres (19 hores) el Santfeliuenc rep a la Pobla de Mafumet. Una victòria ens permetria sortir de les tres darreres posicions. És potser l'última gran oportunitat. Cal recuperar-se i buscar els tres punts. O ens salvem o ens enfonsem però no ens podem rendir ni mirar enrere.

UE Rubí: Imanol, Aitor Torres, Héctor, Castell (Marc García, 46'), Fontanils, Cervantes, Álex Fernández, Adri Díaz (Álvaro, 87'), Àlex Pla, Carricondo (Kiki, 76') i Jonathan Collado.

Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Mata (Quiles, 59'), Joserra, Cano (Iván Peralta, 69'), Álex Bolaños (David Toro, 69') i Èdgar.

Gols:

1 - 0, Fontanils, 51'

2 - 0, Álex Fernández, de penal, 55'

2 - 1, Èdgar, 79'

Àrbitre: Llopart Carbó, no es va atrevir expulsar al local Cervantes en tallar amb la mà una acció del Santfeliuenc. Va amonestar els locals Fontanils i Cervantes; i als santfeliuencs Mata, Joserra, Cano i Faura.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va fer un bon partit i va merèixer l'empat però quan les coses van malament tot surt encara pitjor.

- El gol d'Èdgar va trencar una sequera golejadora de 666 minuts.

- A pesar de tot el Santfeliuenc segueix depenent de si mateix per sortir dels llocs de descens.

- El Rubí va tornar a demostrar que és un excel·lent competidor i malgrat que havia jugat dimecres va resistir prou bé fins al minut 80.

#primerequipo #uerubí #temporada201415 #actualitat #grupov #terceradivisión #prensa