top of page

L'inici condiciona el desenllaç


_M151131.JPG

Set minuts fatídics van passar factura. Els que van del primer segon al minut set van condemnar a la derrota un Santfeliuenc lluitador i voluntariós que va pagar el cansament del partit contra la Pobla de Mafumet i el potencial, més que evident, de l'Europa. Els blanc-i-blaus ho van intentar fins que les forces ho van permetre. La segona part va ser de clar color gracienc. Malgrat la derrota, les possibilitats de permanència són ben vives i passen per sumar sis punts ens els dos propers enfrontaments, a Peralada i a casa contra la Montañesa. Hi ha molta teca encara al rebost.


SANTFELIUENC FC 1 (CANO, 24') ... CE EUROPA 3 (POVES, 1'; PADILLA, 7' I POVES, 82')

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ DE SABADELL)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 1.000 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL ASSOLELLAT I TEMPERATURA DE 20 GRAUS


Set minuts fatídics van passar factura. Els que van del primer segon al minut set van condemnar a la derrota un Santfeliuenc lluitador i voluntariós que va pagar el cansament del partit contra la Pobla de Mafumet i el potencial, més que evident, de l'Europa. Els blanc-i-blaus ho van intentar fins que les forces ho van permetre. La segona part va ser de clar color gracienc. Malgrat la derrota, les possibilitats de permanència són ben vives i passen per sumar sis punts ens els dos propers enfrontaments, a Peralada i a casa contra la Montañesa. Hi ha molta teca encara al rebost.


_M151161.JPG

De l'expectació il·lusionant a la frustració. Els nombrosos seguidors que es van aplegar a Les Grases somiaven amb una tarda apassionant. Malauradament als 30 segons tothom va veure que la distància entre el somni i la realitat és immensa. Poves va recollir un rebot a xut de Javi Lara per inaugurar el marcador. I poc més de sis minuts més tard Alberto Padilla connectava un xut potent i col·locat que va fer estèril l'estirada de Santi. Amb el partit mig resolt el Santfeliuenc va fer un pas endavant atrevit que es va traduir en una canvi radical de sensacions. Al 10' una gran acció de Cano va acabar amb una rematada que va aturar el veterà Rafa Leva, i Álex Bolaños a porta buida i de cap va enviar la pilota un pèl alta. Les bones sensacions es condensarien un quart d'hora més tard en una bonica jugada col·lectiva que va passar per les botes de Faura i David Toro, i que va enviar a la xarxa Carlos Cano en doble rematada després de l'aturada inicial de Rafa Leva. El gol va fer despertar els visitants. L'omnipresent Nils en una rematada creuada va obligar Santi a lluir-se. Poc després una rematada de cap d'Alberto va picar al travesser i la rematada posterior de Cano va sortir desviada. Amb la derrota mínima i les esperances de remuntada van marxar els santfeliuencs als vestidors.

Després de la represa el joc va entrar en una atonia. Mentre al Santfeliuenc ja li costava molt pensar, als visitants en tenien prou mantenint la renda. A partir del minut 70, però, el desgast físic va deixar noquejat els blanc-i-blaus. Va ser el moment que van aprofitar els gracienc per apujar una mica el ritme i arribar amb fluïdesa a l'àrea. Nils ho va provar en xuts des de fora de l'àrea i Cano no va aprofitar una gran centrada de Javi Lara. Eren els prolegòmens a la sentència, que va arribar al 82' quan una acció de Roberto Camacho va topar amb el travesser, i la segona rematada la va aprofitar Poves creuant la pilota. Un gol que tancava definitivament el matx si bé al Santfeliuenc encara li va quedar temps per reivindicar-se en atac en una acció entre Iván Peralta i Quiles que no va veure la xarxa.

Un duel d'històrics condicionat per l'inici. Ara cal mirar endavant i la propera estació és cabdal: Peralada. Una victòria a l'Empordà multiplicaria les opcions de permanència. Tot és possible i el Santfeliuenc arriba a les tres ultimes amb molta vida.

_M151126.JPG

Santfeliuenc FC: Santi, Èdgar, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Iván Peralta, 72'), Álex Bolaños (Joserra, 64'), Cano, David Toro i Éric Pacheco (Quiles, 72').

CE Europa: Rafa Leva, Pastells, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Ignacio (Ramon Rovira, 66'), Guzmán (Valderas, 84'), Poves, Padilla i Nils (Roberto Camacho, 80')


Gols:

0 - 1, Poves, 30 segons.

0 - 2, Padilla, 7'

1 - 2, Cano, 24'

1 - 3, Poves, 81'.


Àrbitre: Díaz Díaz, la seva actuació va ser regular. Va amonestar el local Maldonado; i als visitants Alberto i Cano.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc ho va intentar i va fer minuts més que interessants. El desgast físic i mental va passar factura.

- Matrícula d'honor un cop més per a l'afició. Una de les millors aficions de Tercera i que vol seguir sent de Tercera. Entre tots ho aconseguirem.

- A l'Europa se li va posar tot de cara massa aviat. Si a això li sumem la qualitat de l'equip que entrena Pedro Dolera, ben poca cosa es pot fer.


d800.png

Galeria d'imatges


Les millors imatges del SantfeliuencFC vs CEEuropa >>


micro.png

Roda de premsa


Escolta a l'entrenador del SantfeliuencFC >>


.

bottom of page