top of page

Pintem de blanc-i-blau Peralada. Tots units amb el Santfe en el partit més decisiu


_M151126.JPG

I tant que no ens rendirem!!! Aquest diumenge a les 18 hores estem convocats per viure noranta minuts decisius. Les opcions de permanència són ben vives i cal una victòria a Peralada per jugar la penúltima jornada a Les Grases amb totes les opcions de sortir, almenys, dels quatre darrers llocs. I per aconseguir-ho demanem el penúltim esforç perquè Peralada no sigui un camp a 150 quilòmetres de casa sinó un camp on el color blanc-i-blau sigui ben viu a la graderia.

El Santfeliuenc juga els noranta minuts més importants de la seva història i estem convençuts que els tres punts seran nostres perquè tenim la millor afició de Tercera i tots mereixem seguir gaudint d'una gran categoria.

En directe per Ràdio Sant Feliu a partir de les 17:30 hores

Si no podeu viatjar a terres empordaneses no oblideu que Ràdio Sant Feliu us ho portarà tot ben cuinat des de les 17:30 hores amb la veu de Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors. L'esport de Sant Feliu s'hi juga molts anys de bon futbol i els tres punts canviarien la perspectiva per afrontar amb molta il·lusió les dues jornades finals.

I tant que no ens rendirem!

I tant que ho aconseguirem!!

Aquest diumenge tot Sant Feliu a Peralada!!!

Et necessitem!!!!

#actualitat #primerequipo #temporada201415

bottom of page