Noranta minuts que marcaran el futur


lavantmatx.jpg

Noranta minuts per a la il·lusió, per a la responsabilitat i per fer que el futur del Santfeliuenc a Tercera Divisió sigui llarg. No hi ha més. Els blanc-i-blaus es juguen mitja lliga i l'oportunitat d'aspirar, en el pitjor dels casos, a pujar un esglaó a final de temporada. Els tres punts són imprescindibles i tindrien un efecte doble ja que posarien en problemes als empordanesos per a les dues últimes jornades.


PERALADA CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ DEL MARESME)

CAMP MUNICIPAL DE PERALADA

JORNADA: 36

DIUMENGE 3 DE MAIG

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @CFPeralada

TEMPS PREVIST


Noranta minuts per a la il·lusió, per a la responsabilitat i per fer que el futur del Santfeliuenc a Tercera Divisió sigui llarg. No hi ha més. Els blanc-i-blaus es juguen mitja lliga i l'oportunitat d'aspirar, en el pitjor dels casos, a pujar un esglaó a final de temporada. Els tres punts són imprescindibles i tindrien un efecte doble ja que posarien en problemes als empordanesos per a les dues últimes jornades.


No cal dir res més. El Santfeliuenc posa en joc en noranta minuts el futur a Tercera Divisió. No és temps de mirar enrere sinó d'assumir la situacició. Guanyar a Peralada i guanyar a Les Grases a la Montañesa donarien moltes opcions d'acabar la lliga evitant les quatres posicions de cua. Andrés González i el seu equip tècnic han mirat d'aïllar de tota pressió a l'equip per tal que enfronti un duel decisiu amb la voluntat decidida de sumar tres punts. És una final i si el Santfeliuenc vol arribar a Ascó amb les esperances de permanència ben vives no s'admet cap altra resultat que la victòria.

L'expedició blanc-i-blava partirà rumb a l'Empordà al migdia per arribar-hi a les 16 hores.


Ràdio Sant Feliu en directe des de les 17:30

Com ja hem anunciat al llarg de la setmana, l'emissora municipal tornarà a estar amb l'equip en un duel tan important. Ho podreu sentir a través de la FM en el dial 105.3 o mitjançant Internet aquí i triant una de les tres modalitats d'escolta.


El Municipal de Peralada se li dona bé al Santfe

El Santfeliuenc visita per tercer cop en la seva història el Municipal de Peralada, i en les dues anteriors la sort va tenir color blanc-i-blau. A la temporada 2009-2010 un gol del davanter Javi Pozo va donar la victòria al minut 92 per 1 a 2. I a la temporada següent de nou en el temps afegit Maldonado va der el gol de la victòria i amb el mateix resultat.


El Peralada arriba a la part final sense els deures fets

L'equip verd-i-blanc arriba a les tres últimes jornades sense la permanència matemàtica garantida malgrat un gran inici que fins i tot li va permetre liderar la classificació en les jornades inicials. Tot i que l'equip de l'asturià Nacho Castro està ben situat per mantenir la continuïtat a la categoria, una derrota obligaria a filar molt prim en les dues últimes jornades contra el Manllei i el Martinenc que també són a la part baixa. Nacho Castro no podrà disposar de futbolistes importants com el sancionat Coro, o els lesionats Pons i Tidiane. El Peralada acostuma a fer un joc fort a casa on destaca el migcentre Aleix Feixas que amb nou gols és un dels principals referents ofensius.


Què va passar al Santfe-Peralada de la primera volta?

Jornada 17 (13-12-2015)

Santfeliuenc 2 (David Toro, 44' i Iván Peralta, 66') - Peralada 1 (Sergi Romero, 92')