top of page

La Xarxa | L'Ascó ja és a la Copa, l'Europa al 'play-off' i el Santfeliuenc agafa ai


xarxa.png

El conjunt asconenc obté bitllet per a la Copa del Rei del curs vinent, i lluitarà amb la Pobla pel títol


La jornada 36, antepenúltima, al grup català de la Tercera Divisió manté la lluita pel campionat entre l'Ascó, que superava el Gavà (1-0) i la Pobla de Mafumet, que ha derrotat el cuer Vilassar de Mar (3-0). Els asconencs seran a la Copa del curs vinent, ja que hi va el campió i la Pobla no hi pot accedir, ja que és filial. L'Europa, que ha derrotat el Manlleu (3-0), ha confirmat plaça al 'play-off', i el Prat consolida el quart lloc després de superar el Terrassa (1-0). A la part baixa el Santfeliuenc ha guanyat a Peralada (1-2), ocupa la plaça de possible descens compensat però ja té quatre punts més que Castelldefels i Martinenc, que són en descens directe. Queden tan sols dues jornades, sis punts en joc.


>> Per veure més fes clic aquí

bottom of page