top of page

Una victòria per rebentar diumenge Les Grases


Imagen 006.jpg

Quantes emocions, quant patiment i quantes il·lusions per construir una victòria de les que deixen un lloc a la memòria. Un reviscut Santfeliuenc va fer un cop d'autoritat en el moment més decisiu. Els gols de Cano (78') i Iván Peralta (82') van donar molta vida a un Santfe que s'ho jugarà tot en dues finals, la primera a Les Grases contra la Montañesa, i la segona a Ascó en un matx que pinta d'altura. Quinze dies apassionants i frenètics que han de servir perquè aquesta història tingui un final feliç. Som en camí i ara arriba l'hora que Sant Feliu respongui com mai per a dos partits que marcaran la història del futbol a Sant Feliu.

CF PERALADA 1 (ALEIX FEIXAS, 85') ... SANTFELIUENC FC 2 (CANO, 78' I IVÁN PERALTA, 82')

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)

MUNICIPAL DE PERALADA

TEMPS: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Quantes emocions, quant patiment i quantes il·lusions per construir una victòria de les que deixen un lloc a la memòria. Un reviscut Santfeliuenc va fer un cop d'autoritat en el moment més decisiu. Els gols de Cano (78') i Iván Peralta (82') van donar molta vida a un Santfe que s'ho jugarà tot en dues finals, la primera a Les Grases contra la Montañesa, i la segona a Ascó en un matx que pinta d'altura. Quinze dies apassionants i frenètics que han de servir perquè aquesta història tingui un final feliç. Som en camí i ara arriba l'hora que Sant Feliu respongui com mai per a dos partits que marcaran la història del futbol a Sant Feliu.

La història del Peralada - Santfeliuenc s'escriu amb lletres d'emoció desbordada. Els blanc-i-blaus sabien que posaven sobre la taula totes les opcions d'evitar els quatre darrers llocs. I des dels primers minuts la tensió i la necessitant van erigir-se com a protagonistes. La primera gran oportunitat de la tarda van sorgir de les botes d'Álex Bolaños que, fent-se lloc dins l'àrea, va deixar anar un xut col·locat que va escopir el pal. Tanmateix els locals van respondre tres minuts més tard amb una oportunitat molt clara d'Aleix Feixas que va salvar amb les cames un portentós Santi. El partit començava a ensenyar muscul. El Santfeliuenc es llançava a tomba oberta a l'atac i el 33' una centrada de Maldonado no la va aprofitar Éric Pacheco que a boca de canó va enviar la pilota al cos de Toni Montero. El Santfeliuenc s'estava mereixent el gol però l'infortuni de l'equip necessitat s'imposava. Al 39' el summun de la desgràcia. El Santfeliuenc no va fer gol en una rematada triple de Cano, Éric Pacheco i Èdgar que entre el porter i la defensa van salvar sota pals. Abans del descans el local Jaume Duran veia la segona targeta groga i deixava al seu equip amb un jugador menys durant més de 45 minuts.

Al Santfeliuenc li va costar arrencar al segon acte. Més amb l'expectativa de conservar la pilota i de no caure en cap acció perillosa que costés alguna targeta. Tanmateix a partir del quart d'hora el matx va embogir. Al 58' un cop de cap de Cano va obligar Toni Montero a lluir-se. I un minut més tard Éric Pacheco amb un tret dur va obligar a fer l'aturada de la tarda el porter alt empordanès. El Santfeliuenc arribava i arribava però el gol es resistia per a desesperació de tots els seguidors que ja sigui des de Peralada a a través de Ràdio Sant Feliu seguien el duel. Semblava com si un destí inexorable sortís al camí per evitar una alegria. Al minut 78 totes les desgràcies es van esvair. Cano va rebre una pilota d'esquenes, es va girar i va soltar un xut creuat i potent que assaltava la banca i desbordava l'eufòria. El gol va enfurismar l'equip. En ple festival, David Toro va habilitar a Iván Peralta i el davanter va fer el gol més celebrat i necessari en un llançament creuat que doblegava el porter Toni Montero. Amb el 0 a 2 el partit semblaba tancat. Però el Santfe és patidor de mena i va voler posar-li dramatisme. Al 85' el local Aleix Feixa es va aprofitar de la timidesa de la defensa santfeliuenca per plantar-se sol davant Santi i retallar distàncies. El gol va fer entrar el partit en la dimensió desconeguda. A la desesperada el Peralada va tenir l'empat al 91' en una rematada de Cruz que va treure de manera magnífica Santi. Entre angoixes, nervis i desesperació l'àrbitre xiulava el final més desitjat. El Santfeliuenc havia fet el primer gran pas. Ara ens en queden dos més i el proper diumenge a les 12 del migdia Les Grases ha de rebentar de passió i suport. La tercera a Tercera és una mica més a prop.

CF Peralada: Toni Montero, Sergio García (Pau Bonmatí, 80'), Sergi Mate, Pastor, Sergio Romero, Alforcea (Borja, 71'), Aleix Feixas, Guillem Cornellà, Cruz, Jaume Duran i Litus (Chacón, 75').

Santfeliuenc FC: Santi, Èdgar, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Iván Peralta, 76'), Joserra (David Toro, 62'), Álex Bolaños, Cano, Álex Bolaños i Éric Pacheco (Quiles, 68').

Gols:

0 - 1, Cano, 78'

0 - 2, Iván Peralta, 82'

1 - 2, Aleix Feixas, 86'

Àrbitre: López Carballo, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Jaume Duran i Pastor; i als santfeliuencs Joserra, Quiles, Dani Ortiz i Santi.

Quadern de notes:

- Gràcies Santfeliuenc. Ens torneu a fer somiar. Ara cal fer tot l'esforç en dues finals que valen massa.

- Iván Peralta es va retrobar amb un gol que confirmava una victòria més que important.

- L'afició de Sant Feliu va respondre i les graderies del Municipal de Peralada va tenir color blanc-i-blau.

- El Peralada també nota la pressió d'estar a sota.

- Els incidents finals a l'entrada als vestidors van sobrar.

micro.png

Roda de premsa

Escolta les declaracions de l'entrenador del Santfeliuenc FC

Escolta el gols del Santfeliuenc FC a Peralada

#actualitat #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov #prensa #peraladacf

bottom of page