top of page

Cita única i històrica a Les Grases. El Santfe amb el suport de tota la ciutat a per tres punts deci


lavantmatx.jpg

El partit més decisiu de la història del Santfeliuenc i també el que marcarà el destí del futbol santfeliuenc. Els blanc-i-blaus reben a la Montañesa en un duel decisiu per garantir la permanència a Tercera Divisió i començar la propera temporada el tercer periple en categoria nacional. Per això hauran de sumar els tres punts i pujar almenys un esglaó a la classificació per evitar ensurts amb els descensos compensats. El visitant, la Montañesa, arriba a la penúltima jornada amb els deures fets però que sempre és un adversari incòmode, per la qual cosa el Santfe faria molt bé de no refiar-se un pèl.


SANTFELIUENC FC ... CF MONTAÑESA

ÀRBITRE. ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

JORNADA: 37

DIUMENGE 10 DE MAIG

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @rivassalvador,@Montanyesa. @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT I CALORÓS; TEMPERATURA DE 26 GRAUS


El partit més decisiu de la història del Santfeliuenc i també el que marcarà el destí del futbol santfeliuenc. Els blanc-i-blaus reben a la Montañesa en un duel decisiu per garantir la permanència a Tercera Divisió i començar la propera temporada el tercer periple en categoria nacional. Per això hauran de sumar els tres punts i pujar almenys un esglaó a la classificació per evitar ensurts amb els descensos compensats. El visitant, la Montañesa, arriba a la penúltima jornada amb els deures fets però que sempre és un adversari incòmode, per la qual cosa el Santfe faria molt bé de no refiar-se un pèl.


O caixa o faixa. El Santfeliuenc es troba davant els noranta minuts més importants de la seva història. L'ascens de fa dues temporada ara es posa més a prova que mai en dues finals contra la Montañesa i l'Ascó on cal buscar un ple per fugir de perills innecessaris i esperes angoixants. Els d'Andrés González han recuperat les bones sensacions de principi de temporada i afronten el tram final de lliga amb amb confiança, vitalitat i conscients que depenen de si mateixos per fer que l'equip i la ciutat continuïn gaudint de futbol a Tercera. Per a diumenge El tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb el concurs del sancionat Dani Ortiz.


Crida a tota la ciutat

El Santfeliuenc FC ha convocat a tota la ciutat per viure un duel tan transcendent. A través de cartells i xarxes socials s'ha convocat a tota la ciutadania per fer un cop de mà a l'equip en aquestes jornades tan decisives. La il·lusió és aplegar més de 1.500 persones.


Què és un descens compensat

A la tercera divisió hi tenen cabuda 20 equips. La categoria es divideix en 18 grups segons la comunitat autònoma: la tercera divisió catalana és el cinquè grup. La divisió superior és la 2a B, on només hi ha 4 grups. L’ascens a 2ª B s’aconsegueix jugant un play-off contra altres equips de l’estat que han quedat en les primeres posicions d’altres grups.


Per això, el nombre d’equips que baixen de 3a a 1a catalana (la divisió inferior) depèn de si els que juguen el play-off aconsegueixen ascendir a 2a B, i també del nombre de clubs catalans que quedin en posicions de descens a 2a B.


Aquest any el Sant Andreu ha confirmat el descens matemàtic de 2a B a 3a divisió. El descens activa l’opció que la 17a plaça comporti el descens compensat. A més, el Cornellà i l’Olot tampoc tenen assegurada la permanència a 2a B. En cas que un dels dos caigués en places de descens, la 16a posició de tercera també es convertiria en una plaça de descens compensat.


Per altra banda, el dissetè haurà d’esperar que, per compensar el descens del Sant Andreu, un dels quatre equips que juguen el play-off d’ascens aconseguís arribar a 2aB. Si ho fa, la dissetena plaça significarà la permanència però, si cap equip català ascendeix a 2a B, la dissetena plaça de 3a significarà el descens. Si ascendeixen dos, tres o quatre equips catalans, augmentaran les places d’ascens de 1a catalana a 3a divisió, però no es reduiran, en cap cas, les tres places de descens directe.


La Montañesa arriba a Les Grases amb els deures fets

El popular equip de Nous Barris continuarà per cinquena temporada consecutiva a Tercera Divisió, una fita històrica per a un club que en dues ocasions ha vist la Segona B a la vora. Els d'Antonio Escudero són a la meitat de la classificació amb 48 punts, sense opcions per dalt ni patiment per sota.. Destaca el veterà davanter Pedro García que amb 15 gols és el quart golejador de Tercera. Un bloc sòlid on també són importants el porter Tato Burgada, els defenses Uri Escabrós i Borges; els mitjos Rubén Giménez i Raúl Rodríguez; o els davanters Joshua i Toni Pérez. Per a diumenge Antonio Escudero no podrà comptar amb el concurs del sancionat Rubén.


Què va passar al Santfe-Montañesa de la primera volta?

Jornada 18 (22-12-2014)

Montañesa 0 - Santfeliuenc 0


Agraïm la col·laboració de fetasantfeliu.cat

bottom of page