top of page

El Santfe davant la jornada més emocionant i incerta


gopro3.JPG

El diumenge a les 12 del matí Sant Feliu haurà d'estar molt pendent de tot el que passi a Ascó. L'equip de la Ribera d'Ebre es va proclamar aquest diumenge campió de Tercera Divisió i arribarà a la darrera jornada amb els cinc sentits posats a l'inici de la promoció d'ascens a Segona Divisió B. El Santfeliuenc, però, ha d'oblidar-se de totes aquestes circumstàncies i centrar-se a sumar tres punts que poden resultar defintius per continuar un any més en categoria nacional.

Si el Santfe empata a Ascó

Si el Santfe empata a Ascó aconseguirà en el pitjor dels casos la setzena posició ja que té guanyat el goal average amb el Manlleu. Si el Gavà perd contra el Cerdanyola, el Santfeliuenc s'enfilaria a la quinzena posició i estaria en qualsevol circumstància salvat.

Si el Santfe guanya a Ascó

Si el Santfe s'imposa a Ascó sumarà 47 punts i haurà d'esperar a l'empat o la derrota del Peralada a casa davant el Martinenc o a l'empat o la derrota del Gavà contra el Cerdanyola, per estar lliure de tot perill.

Si el Santfe perd a Ascó

Si el Santfe perd a Ascó només perdria la setzena posició si el Manlleu guanya al camp de la Montañesa. En cas d'empat o derrota del Manlleu, el Santfeliuenc mantindria la setzena posició.

Què passa amb la UE Cornellà

La permanència com a setzè a Tercera Divisió depèn de la continuïtat a Segona B del Cornellà. Si el Cornellà acaba en dissetena posició el setzè de Tercera baixarà a manca d'un ascens d'un equip català de Tercera a Segona B. Si el Cornellà ocupa la setzena posició haurà de promocionar i el setzè de Tercera haurà aconseguit la permanència provisional. Si el Cornellà aconsegueix la permanència, el setzè classificat de Tercera mantindrà la categoria.

santfevsmonta40.JPG

#actualitat #primerequipo #temporada201415 #prensa #terceradivisión #grupov

bottom of page