Últimas noticias

El Santfe davant la jornada més emocionant i incerta


gopro3.JPG

El diumenge a les 12 del matí Sant Feliu haurà d'estar molt pendent de tot el que passi a Ascó. L'equip de la Ribera d'Ebre es va proclamar aquest diumenge campió de Tercera Divisió i arribarà a la darrera jornada amb els cinc sentits posats a l'inici de la promoció d'ascens a Segona Divisió B. El Santfeliuenc, però, ha d'oblidar-se de totes aquestes circumstàncies i centrar-se a sumar tres punts que poden resultar defintius per continuar un any més en categoria nacional.


Si el Santfe empata a Ascó

Si el Santfe empata a Ascó aconseguirà en el pitjor dels casos la setzena posició ja que té guanyat el goal average amb el Manlleu. Si el Gavà perd contra el Cerdanyola, el Santfeliuenc s'enfilaria a la quinzena posició i estaria en qualsevol circumstància salvat.


Si el Santfe guanya a Ascó

Si el Santfe s'imposa a Ascó sumarà 47 punts i haurà d'esperar a l'empat o la derrota del Peralada a casa davant el Martinenc o a l'empat o la derrota del Gavà contra el Cerdanyola, per estar lliure de tot perill.


Si el Santfe perd a Ascó

Si el Santfe perd a Ascó només perdria la setzena posició si el Manlleu guanya al camp de la Montañesa. En cas d'empat o derrota del Manlleu, el Santfeliuenc mantindria la setzena posició.


Què passa amb la UE Cornellà

La permanència com a setzè a Tercera Divisió depèn de la continuïtat a Segona B del Cornellà. Si el Cornellà acaba en dissetena posició el setzè de Tercera baixarà a manca d'un ascens d'un equip català de Tercera a Segona B. Si el Cornellà ocupa la setzena posició haurà de promocionar i el setzè de Tercera haurà aconseguit la permanència provisional. Si el Cornellà aconsegueix la permanència, el setzè classificat de Tercera mantindrà la categoria.

santfevsmonta40.JPG

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat