top of page

Final apoteòsic abans de la final total a Ascó


santfevsmonta25.JPG

Molts agraïts per un final tan bonic. El Santfeliuenc va complir i ho va fer amb nota, i un matí de Fira va tenir a Les Grases un dels punts centrals de la jornada. Els blanc-i-blaus van trigar a fer un gol que va embogir Les Grases. Un gol precedit de tres pals que resumeix l'agonia d'un partit i per extensió d'una temporada viscuda entre les cordes. Amb el temps espremut, Éric Pacheco va signar la sentència. Una gran jornada abans de la final. El viatge a Ascó dictarà el destí del Santfe a Tercera, molt pendent de la permanència o descens del Cornellà. L'afició de nou de matrícula d'honor i ara cal fer l'últim esforç a Ascó amb la convicció que aquesta història tindrà un final feliç.

SANTFELIUENC FC 2 (DAVID TORO, 81' I ÉRIC PACHECO, 93') ... MONTAÑESA CF 0

ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE PLE ESTIU, MÉS DE 25 GRAUS

Molts agraïts per un final tan bonic. El Santfeliuenc va complir i ho va fer amb nota, i un matí de Fira va tenir a Les Grases un dels punts centrals de la jornada. Els blanc-i-blaus van trigar a fer un gol que va embogir Les Grases. Un gol precedit de tres pals que resumeix l'agonia d'un partit i per extensió d'una temporada viscuda entre les cordes. Amb el temps espremut, Éric Pacheco va signar la sentència. Una gran jornada abans de la final. El viatge a Ascó dictarà el destí del Santfe a Tercera, molt pendent de la permanència o descens del Cornellà. L'afició de nou de matrícula d'honor i ara cal fer l'últim esforç a Ascó amb la convicció que aquesta història tindrà un final feliç.

santfevsmonta29.JPG

El Santfeliuenc rebia a Les Grases un dels equips més combatius de Tercera. Tothom sabia que els de Nou Barris no regalarien res i que els blanc-i-blans harien de suar molt per aconseguir tres punts irrenunciablement decisius. Els primers minuts van estar marcats pel domini del Santfe però sense treure gairebé res en clar. Només un xut de Quiles i una bona acció per banda de Faura. Els visitants, de mica en mica, es van anar animant i malgrat que no van causar gaire problemes a Santi sí van saber jugar amb la tensió extrema dels futbolistes d'Andrés González. El run run de preocupació, nervis i angoixa a la graderia s'hi deixava sentir malgrat el gran ambient creat per Sentiment Immortal.

A la represa la sensació d'agonia no acabava de fer net. Els de Nous Barris estaven fent el seu partit i el Santfeliuenc jugava amb el cor i una mica amb el cap. La millor oportunitat dels primers vint minut va correspondre als visitants després d'una bona assistència de Jose Santos que Ferran Alabau no va aprofitar pel tall providencial de Gerard Rovira.

L'expulsió de Joshua desencalla el relat

El Santfeliuenc consumia i consumia minuts sense fer un gol decisiu que li donava moltes opcions de permanència. Al minut 74, però, una acció va capgirar el fil de la història. El visitant Joshua es va enredar en una discussió amb Joserra i Santi i l'osonès Sánchez Arias no n'ho va pensar i va enviar als vestidors l'ariet groc i negre. Amb superioritat nimèrica els blanc-i-blaus es van abocar a l'atac. El gol s'estava covant però calia passar de les bones intencions als actes. I al 81' va arribar l'instant decisiu. Maldonado va arrencar per banda esquerra, va assistir David Toro i l'espigat i revulsiu davanter va rematar al cos del porter, el rebuig el va rematar al pal Éric Pacheco i a la tercera rematada David Toro va aconseguir transpassar la línia de gol tot i que el visitant Dowi la va treure de dins. Un gol tan agònic i d'envitricollada resolució com tota la temporada. El gol va fer explotar Les Grases. Quedaven deu minuts. El Santfeliuenc se sentia amb els punts a la butxaca. Al 85' Éric Pacheco podria haver sentenciat en una rematada de cap picada a centrada de Maldonado. I al 93' i amb Les Grases dempeus una contra executada a la perfecció per David Toro la va culminar ara sí a la xarxa Éric Pacheco per posar el segell màgic al final de temporada a Les Grases que tindrà un epíleg impressionats a Ascó.

santfevsmonta38.JPG

Santfeliuenc FC: Santi, Èdgar, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Mata, 87'), Iván Peralta (Éric Pacheco, 74'), Cano, Álex Bolaños i Quiles (David Toro, 64').

Montañesa CF: Francis, Jose Santos, Dowi, Borges, Aleix, Marc Esteban, Toni Pérez (Raúl Rodríguez, 72'), Ferran, Alabau, Joshua i Grau (Roldán, 56').

Gols:

1 - 0, David Toro, 81'.

2 - 0, Éric Pacheco, 93'.

Àrbitre: Sánchez Arias, delegació d'Osona. Va mostrar targeta groga als santfeliu encs Èdgar, Álex Bolaños i Quiles; i als visitants Aleix i Toni Pérez. Vermella directa a Joshua, 74'.

Incidències:

Tots els grups que es presenten a les eleccions municipals van tenir representants a Les Grases. També hi va ser l'ex president Francisco Duarte.

Quadern de notes:

- Magnífic final de temporada a Les Grases. Tan patiment ahir va tenir sentit i vam viure una jornada memorable.

- Una jornada memorable que ha de tenir continuïtat a Ascó en un dels finals de lliga més incerts de la nostra història. En el pitjor dels casos hem de mantenir el setzè lloc. Caure una posició seria fatal.

- Sentiment Immortal va complir amb una temporada amb qualificació de matrícula d'honor.

- La Montañesa va complir però al final la necessitat del Santfeliuenc es va acabar imposant.

d800.png

Galeria d'imatges

Les millors imatges del Santfeliuenc fC vs CF Montañesa

#primerequipo #actualitat #terceradivisión #prensa #montañesacf #grupov

bottom of page