top of page

Passió, nervis, il·lusió, esperança.... El Santfeliuenc es juga a Ascó molts anys de futbol de Terce


lavantmatx.jpg

Una temporada que se'ns ha fet llarga i que, per moments, va tenir massa dramatisme i angoixa, abaixa el teló. Ara, però, el drama continua per bé que amb esperances més sòlides i amb l'ànim renovat. El Santfeliuenc haurà de guanyar al camp del brillant campió de Tercera o si més no sumar-hi un punt per evitar no veure's abocat a una perillosíssima dissetena posició. Una jornada de ràdio apassionant on caldrà estar atents del Peralada-Martinenc, Gavà-Cerdanyola, Montañesa-Manlleu i .... potser del Cornellà-Lleida de Segona B si el Santfeliuenc és finalment setzè. Sens dubte, la jornada més apassionant i dramàtica i tota la ciutat pendent de noranta minuts que determinaran el futur del futbol santfeliuenc.

FC ASCÓ ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL ASCÓ

JORNADA: 38

DIUMENGE 18 DE MAIG

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @Radio_SantFeliu, www.fcasco.com, @fc_asco

TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Una temporada que se'ns ha fet llarga i que, per moments, va tenir massa dramatisme i angoixa, abaixa el teló. Ara, però, el drama continua per bé que amb esperances més sòlides i amb l'ànim renovat. El Santfeliuenc haurà de guanyar al camp del brillant campió de Tercera o si més no sumar-hi un punt per evitar no veure's abocat a una perillosíssima dissetena posició. Una jornada de ràdio apassionant on caldrà estar atents del Peralada-Martinenc, Gavà-Cerdanyola, Montañesa-Manlleu i .... potser del Cornellà-Lleida de Segona B si el Santfeliuenc és finalment setzè. Sens dubte, la jornada més apassionant i dramàtica i tota la ciutat pendent de noranta minuts que determinaran el futur del futbol santfeliuenc.

Punt final i qui sap si serà un punt final de debò o uns llargs punts suspensius. El Santfeliuenc viatja a Ascó ple d'il·lusió i amb la convicció d'haver recuperat la confiança i l'autoestima que va perdre durant moltes jornades de la segona volta. La part final ha estat suficientment bona per creure que aquest equip donarà la talla a Ascó on està obligat a sumar. Andrés González no podrà comptar amb el concurs del sancionat Èdgar.

El Santfeliuenc viatja a Flix per fer-hi nit

Una part de l'expedició blanc-i-blava viatjarà a la Ribera d'Ebre la tarda de dissabte per fer nit a Flix i arribar amb hores de descans al duel més decisiu.

Ràdio Sant Feliu en directe i crida a tota l'afició

Ràdio Sant Feliu us farà arribar des d'Ascó totes les emocions que ens deixi un matí de nervis i passió. Tant de bo Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors puguin explicar tan bones notícies com la d'aquell matí del 12 de maig del 2013 quan un gol de Jairo al minut 90 va canviar la vida del Santfe.

Més enllà, però, de l'agraïment pel compromís de servei públic de l'emissora municipal, la directiva del Santfeliuenc FC ha fet una crida perquè siguin molts els santfeliuencs que viatgin a Ascó. És un desplaçament molt llarg però la causa paga la pena i més quan ens estem jugar mantenir el somni de la Tercera Divisió.

L'Ascó, brillant campió que ja pensa en el play off d'ascens a Segona B

Setmana de celebracions a Ascó per un campionat amb història. Per primera vegada un club de la comarca de la Ribera d'Ebre ha aconseguit un campionat en categoria nacional. Miguel Rubio i els seus futbolites volen que aquest campiont tingui continïtat ara en l'eliminatòria de campions que atorga l'ascens directe a Segona B en cas de superar la primera ronda. El proper dilluns a les 17:30 hores a la Ciutat del Futbol de Las Rozas els verds coneixeran els seus rivals. Un equip compacte farcit de jugadors amb recorregut a la Segona B (Asier Eizaguire, Edu Vives, Enric Socias, Del Moral, Virgili, Genis Soldevila ...) i que aquest any sí, ha fet bons els pronòstics de favortit.

Què va passar al Santfe-Ascó de la primera volta?

Jornada 38 (10-01-2015)

Santfeliuenc FC 0 - Asco FC 2 (Asier Eizaguirre, 79' i Asier Eizaguirre, 88')

#fcascó #temporada201415 #previa #grupov #terceradivisión #primerequipo #actualitat

bottom of page