top of page

Assemblea plàcida per mirar el futur


CHzfHGlWcAI9nGy.jpg

La directiva del Santfeliuenc va viure una tarda plàcida amb la doble aprovació per part dels socis i per unanimitat del pressupost tancat de la temporada 2014-2015 i de la proposta de pressupost per a la temporada 2015-2016.

La tranquil·litat econòmica

La directiva va tancar els comptes de la temporada passada amb els deures fets i sense cap dèficit. Per a la temporada propera el vicepresident de l'àrea econòmica, Albert Gracia, va presentar els comptes previstos que permetran augmentar el pressupost general en un 9%.

Resum de la temporada

Alberto Prieto va fer un repàs de la temporada tot valorant la costosa permanència del primer equip a Tercera Divisió, i l'increment gradual del futbol base que ha franquejat la frontera dels 400 esportistes. Prieto va lamentar que l'equip juvenil finalment no aconseguís l'ascens. El mandatari blanc-i-blau va assumir com a repte personal l'ascens a Preferent el proper exercici d'un equip que ha de ser el mirall del futbol base i una articulació essencial del projecte del primer equip a Tercera Divisió.

Mirades a la temporada 2015-2016

Alberto Prieto va centrar els objectius del Santfe que ve en la consolidació del primer equip per tercera temporada a Tercera Divisió, i en el creixement i diversificació del futbol base que enguany s'apoparà als 500 futbolistes.

El 110 aniversari

Alberto Prieto va recordar que el 3 de desembre el Santfeliuenc bufarà l'espelma 110 de la seva història. Per tal motiu la directiva treballa per preparar un seguit d'actes que s'aniran desvetllant en els propers mesos i que han de servir per explicar a la ciutat la transformació experimentada per un club que des de la data del centenari ha pujat tres categories i ha posat el nom de Sant Feliu en el mapa del futbol català i espanyol.

bottom of page