top of page

La I Copa del Baix Llobregat ja té calendari


copa bai.jpg

A la sala d'actes de l'Estadi Municipal de Cornellà s'ha donat el tret de sortida a una competició que vol consolidar-se com a referent dels estius futbolístics baix llobregatins. CE L'Hospitalet i UE Cornellà (Segona B); Santfeliuenc FC, AE Prat i CF Gavà (Tercera Divisió); i FC Santboià (Primera Catalana) seran els sis equips que entre el 11 i el 15 d'agost maldin per estampar el seu nom al primer títol.

Al sorteig han estats presents el nostre president, Alberto Prieto, així com els presidents del Cornellà, Álex Talavera, del Prat, Luis Quiñonero, del Gavà, Manuel Maniega, el del Santboià, Ramon Andreu, i el vicepresident del CE L'Hospitalet, Carlos Torres. La delegada de la Federació Catalana al Baix Llobregat, Paquita Linares, ha estat l'escollida per treure les paperetes dels equips participants.

Fase prèvia

Grup A (dimarts 11 d'agost)

18:30h: CE L'Hospitalet - FC Santboià

19:30h Perdedor partit anterior - AE Prat

20:30h AE Prat - guanyador primer partit

Grup B (dimecres 12 d'agost)

18:30h UE Cornellà - Gavà CF

19:30h Perdedor del partit anterior - Santfeliuenc FC

20:30h Santfeliuenc FC - guanyador primer partit

Els partits de la fase inicial tene una durada de 45 minuts. En cas que el primer parti acabi en empat, el guanyar es decidir mitjançant una tanda de cinc penals.

Fase final

Dissabte 15 d'agost

17h 3r Grup A - 3r GrupB

19h 2n Grup A - 2n Grup B

21h 1r Grup A - 1r Grup A

Els partits de la fase inicial tindran una durada de 45 minuts. En cas que el primer parti acabi en empat, el guanyar es decidirà mitjançant una tanda de cinc penals.

La seu inicial, l'Estadi Municipal de Cornellà

L'Estadi Municipal de Cornellà serà l'escenari del partits de la I Copa Baix Llobregat. Resta saber si en les edicions futures s'optarà per una seu estable o bé perquè vagi passant pels diversos estadis del futbol baix llobregatí.

presis.jpg

#temporada201516 #copabaixllobregat #Icopabaixllobregat #primerequipo #actualitat #prensa

bottom of page