Les primeres hores d'una temporada de 299 dies


Ja hi som tots ... o gairebé. La plantilla del primer equip va prendre contacte amb Les Grases en una tarda tan calorosa com plena d'il·lusió i bons propòsits. En l'horitzó, el 23 d'agost en el debut contra el Manlleu. En la llarga durada: 299 dies per endavant amb l'objectiu de viure una temporada tranquil·la que faci feliç una afició que tant va patir però que tant es va mobilitzar en el segon any a Tercera.

Continuïtat, cares noves i jugadors a prova

Andrés González encara no ha donat per tancada la plantilla. Continuen 16 futbolistes: Santi, Pere, Mata, Víctor Marquez, Alberto, Faura, Dani Ortiz, Joserra, Arcos Palote, Álex Bolaños, Tena, Dani Maldonado, David Toro, Juan Quiles, Éric Pacheco, Carlos Cano. Són nous Imanol (Sant Ildefons), Adri Ruiz (Castelldefels) i Guille Sarmiento (AE Prat, Lliga Nacional). A més, l'entrenador blanc-i-blau va comptar amb la participació de tres joves jugadors del planter: Samu, Navarrete i Faus, més jugadors que estan provant i que miraran de convèncer el quadre tècnic.

Una pretemporada exigent

Com ja és habitual Andrés González ha planificat una pretemporada que farà suar la cansalada amb jornades amb sessions dobles i partits amistosos.. El calendari de partits estarà, a més, condicionat a la continuïtat a la Copa Catalunya. La primera eliminatòria serà el dissabte 1 d'agost contra el Cornellà a Les Grases. Un partidàs que ha d'omplir Les Grases per donar la benvinguda a una temporada d'emocions.

Programa d'entrenaments:

Juliol

22 (matí i tarda), 23 (matí i tarda), 24 (matí i tarda), 27 (matí i tarda), 28 (matí i tarda), 30 i 31 (matí i tarda).

Agost

3 (matí i tarda), 4 (matí i tarda), 6, 7, 10, 11, 13, 14, 17, 18, 20, 21, 24, 25, 27 i 28.

#primerequipo #pretemporada #temporada201516 #actualitat #terceradivisión #grupov