top of page

Estrena i victòria


El Santfe 2015-2016 va sumar els primers 90 minuts de joc. L'equip d'Andrés González va superar per 0 a 1 el Cornellà de Divisió d'Honor juvenil. Un gol del canterà Faus al minut 64 va donar la primera victòria de la pretemporada en un matx entretingut en què el Santfe va fer moltes proves i va donar bones sensaciones. En difinitva, primer assaig i primer aprovat a una setmana de l'estrena en competició oficial a Les Grases contra el Cornellà.

El Cornellà va començar amb més intensitat i decisió però la rereguarda blanc-i-blava, dirigida per Joserra, va controlar sense problemes. La dupla Carlos Cano/Adri Ruiz va apuntar notes que si s'acaben de definir pot servir per donar moltes tardes de glòria. Al descans, sense gols i poques cosasions.

A la represa, els locals van tenir la millor ocasió a través d'Anselmo en una xut que va topar amb el pal. El Santfe, però, es va estirar i David Toro va perdonar el 0 a 1 en una bonica jugada personal que va teure sota pals un defesa verd. Cinc minuts nés tard Faus aprofitava una indecisió defensiva local per endinsar-se a l'àrea i superar la mitja sortida del porter. Amb el gol, el partit va entrar en aigües molt calmades. Els locals ho van intentar en alguna acció aïllada que va resoldre bé l'ex juvenil Samu, i el Santfeliuenc va anar consumint minuts i estirant cames. Al final, victòria en un primer assaig que deixa sensacions positives.


UE Cornellà: Jaume, Sergi, Cubedo, Karim, Damià, Jaume, Maimí, Joel Sánchez, Palomar, Ahmed i Enzo. Tambçe van jugar: Joel, Enric, Riera, Fidel, Anselmo, Jaume M, Isaac, Ortega, Rubén, Nilson, Víctor, David i Arnau.

Santfeliuenc FC: Samu, Navarrete, Alberto, Joserra, Joel, Álex Bolaños, Quiles, Imanol, Cano, Adri Ruiz, i Éric Pacheco. També van jugar Santi, Pere, Faura, Tena, Faus, Maldonado, David Toro i Guille Sarmiento.


Gols: 0 - 1, Faus, 64'.

Àrbitre: Raul Calle Martínez

Incidències: Nou Municipal de Cornellà, uns 150 espectadors.


Debut de tres canterans i dels fitxatges

El primer amistós va sevir per veure tres fruits del planter: Samu, Faus i Navarrete, a més Faus va segellar el debut amb el primer gol de la pretempodada. I també vam veure les cares noves, Adri Ruiz, Imanol i Guille Sarmiento. Tots tres van aportar coses interessants i van demostrar que poden ser futbolistes que facin créixer el tercer projecte del Santfe a Tercera.


Fitxatge imminent a la porteria

El Santfeliuenc farà oficial en les properes hores la incorporació d'un porter. Les negociacions han estat llargues i els blanc-i-blaus es garantiran un porter de gran nivell que competirà amb Santi per fer-se amb la titularitat.


El proper compromís davant la Damm (dimecres 20 a les 20 hores)

El Santfeliuenc jugarà el proper amistós al Feliu i Codina del barri d'Horta contra la Damm. L'equip cerveser que entrena Cristóbal Parralo va ser potagonista de la passada Copa del Rei juvenil on va arribar a quarts de finals després de completar una actuació brillant a la lliga quedant en segon posició per davant del Reial

Mallorca i del FC Barcelona.

bottom of page