El Santfe incorpora un porter de Segona B


Un dels prinicipals maldecaps dels aficionats del Santfe aquest estiu, la incorporació d'un company per a Santi a la porteria, ha quedat resolt i de quina manera. I és que el Santfeliuenc ha tancat un acord amb la directiva del Centre d'Esport l'Hospitalet per a la cessió d'Óliver Sánchez, un porter que en les darreres cinc temporades ha jugat a Segona Divisió B.

Óliver Sánchez Fernández va néixer a l'Hospitalet el 5 de maig de 1990. Va començar jugant al Can Serra i després va passar pel FC Barcelona, la Penya Barcelonista de Collblanc, la Ferran Martorell fins acabar la seva etapa formativa a la UE Sant Andreu en Lliga Nacional juvenil. Com a amateur el flamant porter blanc-i-blau ha militat al Prat (3ª), Sant Andreu (2ªB), Sporting Maonès (2ªB), UE Llagostera (2ªB), CE l'Hospitalet (2ªB), Getafe CF (2ªB) i de nou (CE l'Hospitalet).


Un porter d'altura

Óliver destaca per la prominent altura 1.93 que li dóna segurat, reflexos i agilitat. Un porter molt treballador que valora el compromís i que buscarà a Sant Feliu consolidar-se com un dels millors porters de la categoria. Tot i que a Segona B ha viscut a l'ombra dels grans porters -Morales o Craviotto- tothom valora que quan ha disposat de minuts ha ratllat a gran nivell.


Óliver en dades**

Temporada 2009 - 2010

AE Prat (3ª), PJ: 6/4 gols rebuts


Temporada 2010-2011

UE Sant Andreu (2ªB), PJ: 10/7 gols rebuts


Temporada 2011-2012

Sporting Maonès (2ªB), PJ: 11/20 gols rebuts

UE Llagostera (2ªB)


Temporada 2012-2013

CE l'Hospitalet (2ªB) PJ: 2/1 gol rebut. A la Copa del Rei: 2/1 gols rebut


Temporada 2013.2014

Getafe CF (2ªB), PJ: 4/4 gols rebuts


Temporada 2014-2015

CE l'Hospitalet (2ªB) PJ: 3/4 gols rebuts. A la Copa del Rei: 3/5 gols rebuts


**Dades extretes de: centredesportslhospitalet.blogspot.com.es