top of page

Segon assaig en taules


El Santfeliuenc va completar la segona prova de la pretemporada davant el juvenil de Divisió d'Honor de la Damm amb empat a 1 en un partit en què Andrés González va repartir minuts a tots els futbolistes disponibles amb oportunitat per a quatre valors del planter: Samu, Navarrete, Faus i Albert Gracia, i debut a la porteria de l'ex hospitalenc Óliver Sánchez. Imanol Becerra al mig del camp i Adri Ruiz buscant de manera insistent el gol amb accions vistoses van demostrar que estan cridats a ser bastions del Santfe 2015-2016. I el proper dissabte, la primera prova de foc: Santfe-Cornellà a l'eliminatòria inaugural de la Copa Catalunya. Les Grases ha de respondre.


El Santfeliuenc va imposar de sortida el seu ritme davant un voluntariós rival. Molt aviat, al minut 7, una acció per banda dreta de David Toro va acabar amb rematada d'Adri Ruiz que rebutjava amb les mans el defensa Gonzalo. Penal inapel·lable que va tranforma David Toro enganyant al porter i que es va cobrar l'expulsió del cerveser. Les millors accions blanc-i-blaves van tenir un nom. Adri Ruiz. Al minut 31 una bonica autopassada la va culminar amb una rematada desviada, i quatre minuts més tard en una combinació amb Dani Maldonado que va aturar el porter local. Els locals van respondre amb un xut sec i dur de Víctor que va aturar molt bé Óliver.


A la represa i amb moltts canvis els cervesers es van fer amb el domini, un domini que rebria premi al 61' en una còmoda rematada d'Adrián Lledó en el llindar de l'àrea petita. El Santfe va mirar de tornar a avançar-se però ni un cop de cap de Guille Sarmiento ni una rematada franca de Navarrete a la frontera de l'àrea petita van trobar la xarxa. Al final, empat entre un talentós equip juvenil i un Santfe encara en fase experimental i amb la mirada posada a l'estrena oficial de dissabte.CF Damm: Óscar, Pol, Gonzalo, Fabra, Kilian, David, Jorge, Mohamed, Cano, Víctor i Moha. També van jugar: Charly, Álvaro. Pallás, Pocurull, Eudald, Joan Ginés, Ignasi, Marc García, sergio Moreno, Adrián Lledó, Rosique, Julio i sergio Rodríguez.

Santfeliuenc FC: Óliver, Alberto, Faura, Pere, Dani Ortiz, Imanol, Maldonado, Tena, David Toro, Adri Ruiz i Quiles. També van jugar: Samu, Albert Gracia, Joserra, Joel, Guille Sarmiento, Faus, Canio, Navarrete i Éric Pacheco.

Gols:0 - 1, David Toro, de penal, 7'1 - 1, Adrian Lledó, 61'

Àrbitre: Alberto Hernández Ortiz. Va expulsar el local Gonzalo (7) i va ensenyar targeta groga Dani Maldonado.bottom of page