top of page

Les Grases es vestirà de gala per inaugurar la temporada oficial amb la Copa Catalunya


76 dies després el Santfeliuenc torna a competició oficial en un derbi molt especial. I l'atzar o el destí s'han aliat perquè es creuin dos equips que el 17 de maig van segellar una unió fraternal d'alegries solidàries. La victòria blanc-i-blava a Ascó i la victòria in extremis del Cornellà davant el Lleida permetia al Santfeliuenc continuar una temporada més a Tercera sense haver d'esperar agònicament a la incertesa dels ascensos compensats. Ara, Santfeliuenc i Cornellà miren de posar-se a punt per a una temporada que s'ensuma exigent i molt complicada, i ho fan amb la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Un derbi estel·lar que ha d'omplir Les Grases en un dels grans clàssics del Baix Llobregat

SANTFELIUENC FC ..... UE CORNELLÀ

ÀRBITRE: GERARD CASTELLET JULIÀ (DELEGACIÓ PENEDÈS-GARRAF)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

PRIMERA ELIMINATÒRIA COPA CATALUNYA

DISSABTE 1 AGOST

HORA: 19

TEMPS PREVIST: SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA 24 GRAUS

PREU ENTRADES: Socis Santfeliuenc gratuït; públic de Sant Feliu i socis de la UE Cornellà 5€; resta de públic: 10€

76 dies després el Santfeliuenc torna a competició oficial en un derbi molt especial. I l'atzar o el destí s'han aliat perquè es creuin dos equips que el 17 de maig van segellar una unió fraternal d'alegries solidàries. La victòria blanc-i-blava a Ascó i la victòria in extremis del Cornellà davant el Lleida permetia al Santfeliuenc continuar una temporada més a Tercera sense haver d'esperar agònicament a la incertesa dels ascensos compensats. Ara, Santfeliuenc i Cornellà miren de posar-se a punt per a una temporada que s'ensuma exigent i molt complicada, i ho fan amb la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Un derbi estel·lar que ha d'omplir Les Grases en un dels grans clàssics del Baix Llobregat

El Santfeliuenc afronta la tercera prova de la pretemporada si bé en aquest cas amb una naturalesa diferent ja que es tracta d'un partit oficial i de màxima rivalitat comarcal. Andrés González mirarà de repartir minuts i a la vegada sorprendre un rival de Segona B que també és en plena etapa de rodatge i acumulació de minuts.

La UE Cornellà torna a Les Grases

El Cornellà torna a Les Grases en competició oficial, cosa que no feia des del debut del Santfe a Tercera (2013-2014). L'equip que entrena Jordi Roger ha mantingut la columna vertebral de la permanència a Segona B amb incorporacions de futbolistes de llarg recorregut a Segona B. L'objectiu a l'entitat verda és ben clar: continuar a la tercera categoria del futbol espanyol mirant d'estalviar-se els patiments de la temporada passada que també va estar marcada per la super visita al Santiago Bernabéu. De moment els dos primers assajos han resultat negatius: derrotes davant el Nàstic (3-0) i el gran favorit de la Tercera 2015-2016, Prat (0-1).

Porters: Marcos (Badalona CF ) i Toni Casamayor (La Hoya de Lorca).Defenses: Pere, Joel, Pelegrí, Borja, Ñoño (Reus CF), Lulu (Badalona CF) i Pelegrín (UE Castelldefels).

Migcampistes: Dani Martí, Pep Caballé, Sergio Gómez, David García, Fran Piera (La Roda) i Bartu.

Davanters: Óscar Muñoz, Enric Gallego i Chemi.La primera eliminatòria de la Copa Catalunya es juga aquest cap de setmana

Cap de setmana amb total la voràgine de la Copa Catalunya. 13 equips buscaran el passi a la segona eliminatòria en un menú ben atractiu de partits.

Vilafranca FC - Nàstic Tarragona (31-07 / 20:30)

Ascó FC - Lleida Esportiva B (1-08 / 20)

Santfeliuenc FC - UE Cornellà (1-08-2015 / 19)

CE Europa - RCD Espanyol B (1-08 / 19)

CE Júpiter - FC Martinenc (1-08-2015 / 19)

CF Montañesa - UE Sant Andreu (1-08 / 19:30)

CD Masnou - CF Palamós (1-08 / 19)

AEC Manlleu - UE Olot (1-08 / 20:30)

CF Peralada - UE Figueres (1-08 / 20)

CF Gavà - UE Castelldefels (2-08 / 19)

AE Prat - CE l'Hospitalet (2-08 / 20)

Terrassa FC - UE Rubí (2-08 / 19)

CF Cerdanyola - Badalona CF (2-08 / 19)

#copacatalunya #primerequipo #actualitat #uecornellà #temporada201516 #pretemporada

bottom of page