top of page

Dies de derbi


83 dies han hagut de passar perquè el futbol oficial tornés a Les Grases. I ho va fer amb ganes de gaudir amb el Santfe a les primeres hores d'una temporada llarga, dura i exigent però que a la vegada ha de servir perquè la ciutat respongui com sempre ho ha fet i ompli Les Grases com un ritual cada dues setmanes. Ara més que mai necessitem que el jugador número 12 sigui cadascú dels santfeliuencs.

Bona companyia en el debut

L'estrena de la temporada a Les Grases va comptar amb la visita de l'alcalde, Jordi San José, del president de la UE Cornellà, Álex Talavera, i de la delegada federativa del Baix Llobregat, Paquita Linares. Una bona companyia per donar la benvinguda a una temporada que la directiva blanc-i-blava vol que sigui exitosa tant esportivament com socialment.

Quart compromís aquest dimecres a les 20 hores

El Santfeliuenc continia el seu periple de pretemporada. Aquest dimecres a Les Grases el juvenil de l'AE Prat (Lliga Nacional) visitarà Les Grases.

#primerequipo #temporada201516 #pretemporada #actualitat #uecornellà

bottom of page