top of page

Segona victòria de pretemporada


El Santfeliuenc segueix sumant sessions de pretemporada i partits amistosos. Les Grases va acollir el tercer amistós de pretemporada que va servir Andrés González per fer proves tot i que en va ser moltes les absències. El rival, el juvenil del Prat, va oposar resistència a la primera part però a la segona els gols d'Álex Bolaños (47') i Dani Ortiz /58') van decantar la balança per als blanc-i-blaus.

La primera part va de ser de domini santfeliuenc però les ocasions de Faus i Adri Ruiz no es van traduir en gol. A la represa, Alex Bolaños a la sortida d'un córner botat per Adri Ruiz, i Dani Ortiz a centrada de Bolaños van sentenciar. El Prat es va defensar bé i en alguna contra van donar algun ensurt.


Santfeliuenc FC: Samu, Mata, Faura, Pere, Dani Ortiz, Faus, Navarrete, Imanol, Guille Sarmiento, Adri Ruiz i Quiles. També van jugar: Óliver, Álex Bolaños, Éric Pacheco i David Toro.

AE Prat: Colom, Figueroa, Roldán, Gallardo, Giménez, Ortega, Ayora, Frank, Planell, Aniell i Garcia Moreno. També van jugar: Sancho, Ruiz, Gallego, Valentín, Mora i Campos.


Gols:

1 - 0, Álex Bolaños, 47'

2 - 0, Dani Ortiz, 58'


Àrbitre: Garcia Ventura, sense problemes.


El proper amistós, diumenge a Manresa

El Santfeliuenc travessa aquest cap de setmana l'equador de la pretemporada. Diumenge l'expedició blanc-i-blava viatjarà a Manresa per jugar-hi contra l'històric equip del Bages que milita a Primera Catalana.

bottom of page