top of page

Reacció i empat


El Santfeliuenc va superar l'equador de la pretemporada empatant a 3 al Nou Congost de Manresa. Els blanc-i-blaus van fer uns primers minuts molt dolents però van saber reaccionar per capgirar el marcador amb gols de Faura, Éric Pacheco i Guille Sarmiento. A les acaballes el Manresa va fer el definitiu 3 a 3. Assaig amb llums i ombres, llums per la capacitat de reacció plasmada en els tres gols, i ombres per la feblesa defensiva especialment als 45 minuts inicials. Debut del davanter Álex Masuet. Andrés González no va disposar d'Alberto, Joserra, Tena, Maldonado i David Toro que arrosseguen problemes físics.

CE MANRESA 3 (NOAH, 8'; NOAH, 18' i CLOP, 90') ... SANTFELIUENC FC 3 (FAURA, 39'; ÉRIC PACHECO, 75' i GUILLE SARMIENTO, 83')

ÀRBITRE: MARC PADRÓS BACIERO

ESTADI NOU CONGOST

ASSISTÈNCIA: 125 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 23 GRAUS

El Santfeliuenc va superar l'equador de la pretemporada empatant a 3 al Nou Congost de Manresa. Els blanc-i-blaus van fer uns primers minuts molt dolents però van saber reaccionar per capgirar el marcador amb gols de Faura, Éric Pacheco i Guille Sarmiento. A les acaballes el Manresa va fer el definitiu 3 a 3. Assaig amb llums i ombres, llums per la capacitat de reacció plasmada en els tres gols, i ombres per la feblesa defensiva especialment als 45 minuts inicials. Debut del davanter Álex Masuet. Andrés González no va disposar d'Alberto, Joserra, Tena, Maldonado i David Toro que arrosseguen problemes físics.

El Santfeliuenc va sortir a la gespa del Congost adormit i sense esma, i els bagencs jo van aprofitar i per la via ràpida. El davanter Noah 8' va fer el primer en un mà a mà amb Oliver que primer va aturar el flamant porter blanc-i-blau però el rebot posterior va acabar als fons de la xarxa. I de nou Noah va aprofitar una pilota no blocada per Óliver per fer el segon de minuts més tard. El Santfe estava fora del partit i el Manresa ho estava explotant. De mica en mica, però, els santfeliuencs es van esbandir del domini local i van començar a sovintejar la porteria. Fruit d'això una triangulació entre Adri Ruiz, Víctor Márquez i Faura va acabar a la xarxa gràcies a un cop de cap de l'últim.

Al segon acte s'hi va veure un Santfe més fresc. El joc per les bandes va ser fluid i primer Éric Pacheco al 75' i després Guille Sarmiento al 83' van capgirar el marcador amb dos gols nascuts de la convicció. Amb Álex Bolaños de nou d'apagafocs defensiu el Manresa ja no va trobar tanta facilitat per desbordar la rereguarda. Només al final Clop va salvar l'empat per als locals en un resultat que feia més justícia al que havia passat al Congost.

CE Manresa: Román, Riki, Balboa, Solernou, Torreblanca, Agustí, Maturana, Rafa, Rebollo, Noah i Vicente. També van jugar: Jonathan, Baquero, Enric, Clop, Pereira, Karim, Darío, Dani Caballero, Sergi Soler, Moha i Sua.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Pere, Dani Ortiz, Álex Bolaños, Guille Sarmiento, Imanol, Álex Masuet, Adri Ruiz i Éric Pacheco. També van jugar: Santi, Mata, Faus, Navarrete i Quiles.

Gols: 1 - 0, Noah, 8' 2 - 0, Noah, 18' 2 - 1, Faura, 37' 2 - 2, Éric Pacheco, 75' 2 - 3, Guille Sarmiento, 83' 3 - 3, Clop, 90' Àrbitre: Padrós Baciero, sense problemes. Va amonestar Dani Ortiz i Faura.

#cemanresa #pretemporada #primerequipo #temporada201516 #actualitat

bottom of page