top of page

Imatge millorada, resultats discrets a la Copa del Baix Llobregat


Està costant arrencar bons resultats en aquesta pretemporada. El Santfeliuenc va fer acte de presència al Nou Municipal de Cornellà per viure els primers passos d'un torneig amb vocació de continuïtat que ha tingut com a escenari el Nou Municipal de Cornellà. A l'estrena el Santfeliuenc va perdre 1 a 0 contra els amfitrions del Cornellà. Al segon partit, el Gavà va aprofitar la seva ocasió per superar un Santfe que va merèixer molt més. El Santfeliuenc tornarà a Cornellà dissabte (17 hores) per jugar-se el cinquè lloc davant el Prat. El Santboià i el Gava es jugaran inscriure el seu nom a la primera edició de la Copa del Baix Llobregat (21 hores).

Cornellà 1 Santfeliuenc 0

Un gol de Dani Martí al minut 23 va donar la victòria als verds. El Santfeliuenc va fer uns primers deu minuts molt bons i Pere i David Toro van fregar el gol. A partir del quart d'hora el Cornellà es va fer amb el domini i Dani Martí a la sortida d'un córner va sorprendre a la defensa blanc-i-blava. Els d'Andrés González van intentar equilibrar el marcador però les arribades a la porteria de Marcos van ser d'escàs perill.

UE Cornellà: Marcos, Pere, Borja, Dani Martí, Ñoño, David, Enzo, Pau (Xemi, 40'), Enric Gallego, Joel Sánchez i Anas.

Santfeliuenc FC: Santi, Mata, Joel, Pere, Dani Ortiz, Imanol, Faus, David Toro, Guille Sarmiento, Adri Ruiz i Quiles.

Gol:

1 - 0, Dani Martí, 22'.

Àrbitre:

Martín Varas, sense problemes. Va mostrar targeta groga a Mata.

Nou Municipal de Cornellà. 200 espectadors.

Santfeliuenc 0 - Gavà 1

En el segon partit el Santfeliuenc no va aprofitar les seves ocasions i els gavanencs van estar més murris perquè una jugada nascuda al seu camp l'acabés culminat a la xarxa el davanter Raíllo. Abans Éric Pacheco 10' no va rematar amb punteria una bona acció iniciada pel debutant Alberto Banzato i que va passar per les botes de David Toro. Un bon Santfeliuenc només va trobar a faltar el gol. Amb l'avantatge gavanenca el joc va entrar en un continu d'alternatives amb aturades de mèrit d'Óliver i poca fortuna blanc-i-blava. Molt clar va ser un cop de cap d'Alberto Banzato en un servei de falta executat per Álex Bolaños i que va acaronar el pal. Álex Masuet ho va intentar sobre el xiulet final en un xut sec que va aturar amb seguretat Sergi Aguilar.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Alberto Banzato, Navarrete, Álex Bolaños, Tena, Álex Masuet, Quiles (Imanol, 25') i Éric Pacheco.

Gava CF: Sergi Aguilar, Cifu, Joel García (Jaime Hernández, 30'), Dani Iglesias, Pujol, Cervantes, Sergio Iglesias (Del Moral, 22'), Iu Renera (Àlex Pla, 30'), Raíllo, Fortiá i Cano.

Gol:

1 - 0, Raíllo

Àrbitre:

Ponce Moreno, sense problemes. Va ensenyar targeta groga a Fortià.

Nou Municipal de Cornellà. 175 espectadors.

Galeria d'imatges

>> Imatges de la I Copa Baix Llobregat

#primerequipo #temporada201516 #pretemporada #Icopabaixllobregat #actualitat

bottom of page