Empat per tancar la pretemporada a sis dies de la hora de la veritat


Punt final al festival de partits de preparació. El Santfeliuenc va cloure la seva participació a la Copa del Baix Llobregat arrencant un meritori empat davant el Prat. Els potablava es van avançar al minut 65 a través d'Ignacio Rosillo i els santfeliuencs, que no van perdre la cara al seu qualificat rival, va empatar al 86' a través de Dani Ortiz. Jornada de clausura de la I Copa del Baix Llobregat que va inscriure per al seu curt historial un brillant campió, el Gavà CF. El reforçat equip que entrena Juanma Pons va demostrar que és a punt per sortir a la graella d'aspirants a tot. L'inici de la lliga en sis dies.


El Santfeliuenc va abaixar el teló als partits de pretemporada enfrontant-se un dels favorits indiscutibles al grup V de Tercera Divisió, l'AE Prat. Els d'Andrés González es van mostrar molt seriosos al primer acte, i fins i tot Joan Mata 9' va posar a prova l'agilitat de Dani Lledó en una centrada amb molta fam de gol. Els pratencs, de mica en mica, es van fer amb el domini però sense que les seves temptatives ofensives inquietessin un Óliver molt segur. Només unes mans de Joserra dins l'àrea, castigades amb penal van estar a punt d'assaltar la fortalesa santfeliuenca. El xut de Jaime Fuentes 21' va topar amb el travesser. Una primera part que va servir per veure un Santfeliuenc molt concentrat amb Álex Bolaños i Imanol Becerra com a pivots per davant de la defensa, i a Carlos Tena exercint d'improvisat home boia drenant joc ofensiu per a David Toto.

A la represa, el Prat va sortir més decidit a emportar-se el cinquè lloc i va crear molts problemes. Especialment l'aparició d'Oriol Molins va complicar la vida a la defensa santfeliuenca que feia mans i mànigues per controlar les arribades de Jaime, Ignació Rosillo o el propi Oriol Molins. Els blanc-i-blaus van tenir moltes dificultats per sortir amb la pilota controlada més enllà del seu territori. La insistència pratenca va rebre premi en aprofitar Ignacio Rosillo una pilota aèria rebutjada per Faura. L'extrem santfeliuenc del Prat es va inventar una rematada semiparabòlica que va anar via directa a l'escaire. El gol va animar encara més els de Pedro Dólera que van gaudir d'un bon nombre d'aportunitats per fer més folgada la seva victòria. Santi, que va jugar els segons 45 minuts, va sobresortir amb aturades excel·lents a cops de cap de Sascha. El Santfe, però, va saber resisitir i no abaixant el cap va rebre premi al minut 86. Una rematada a la frontera de l'àrea petita de Víctor Márquez es va passejar pel travesser, i quan la pilota va caure Dani Ortiz amb la canya preparada va signar la igualada. A la tanda de penal, el Prat es va imposar per 7 a 6. Gerard Rovira va fer el penal definitiu després de 16 llançaments.

Un empat que deixa un regust dolç i tanca una pretemporada amb clars i ombres. El Santfeliuenc és a sis dies d'encetar una altra temporada històrica. Entre tots farem un equip gran i competitiu a una categoria que és la nostra.


Santfeliuenc FC: Óliver (Santi, 46'), Mata (Víctor Márquez, 59'), Faura (Navarrete, 69'), Joserra (Alberto Banzaco, 69'), Dani Ortiz, Imanol, Quiles , Tena, David Toro (Álex Masuet, 59'), Álex Bolaños i Éric Pacheco (Adri Ruiz, 59').

AE Prat: Dani Lledó, Albarrán, Aitor Lario, Oriol Ricarte (Gerard Rovira, 74'), Fede Bessone, Putxi, Ignacio, Jaime, Sascha (Jordi Sánchez, 74'), Jonathan Collado (Oriol Molins, 57') i Nacho del Moral.


Gols:

0 - 1, Ignacio Rosillo, 65'

1 - 1, Dani Ortiz, 86'.


Àrbitre:

Ainara Acevedo Dudley, el seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Imanol i Álex Bolaños; i els pratencs Ignacio Rosillo i Nacho del Moral.


Incidències: uns 150 espectadors an Nou Municipal de Cornellà. L'Hospitalet va aconseguir el tercer lloc després de superar el Cornellà (0-1) i el Gavà es va proclamar campió en golejar el Santboià per 5 a 2.


Dani Ortiz i Gerard Rovira es van retrobar. Dos amics que han compartit experiències i que enguany defensaran samarretes diferents.