PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfeliuenc comença una llarga cursa en l'any del 110 aniversari

21 Aug 2015

 

L'hora decisiva. El Santfeliuenc comença la tercera aventura a Tercera Divisió en un any important per al club que celebrarà el 110 aniversari. Per tot plegat la responsabilitat i el compromís han de ser la divisa que assenyali el rumb d'una navegació que es preveu difícil però que arrenca a la vegada plena d'il·lusió, esperances i bons desitjos. El santfeliuenc viu la millor etapa de la seva història i no ho podem desaprofitar. Moltes generacions van somiar amb un Santfe de Tercera i ara la nostra generació ho viu repetida per tres vegades.

 

AEC MANLLEU .... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS 

JORNADA: 1

DATA: DISSABTE 22 AGOST

HORA: 18:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Manlleu, @SantfeliuencFC, @AECManlleu, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: Tarda assolellada, temperatura de 26 graus

 

 

L'hora decisiva. El Santfeliuenc comença la tercera aventura a Tercera Divisió en un any important per al club que celebrarà el 110 aniversari. Per tot plegat la responsabilitat i el compromís han de ser la divisa que assenyali el rumb d'una navegació que es preveu difícil però que arrenca a la vegada plena d'il·lusió, esperances i bons desitjos. El santfeliuenc viu la millor etapa de la seva història i no ho podem desaprofitar. Moltes generacions van somiar amb un Santfe de Tercera i ara la nostra generació ho viu repetida per tres vegades.

 

 

Les pessigolles del debut. L'horitzó: 38 estacions i un objectiu rotund: la permanència. Andrés González i els seus futbolistes comencen aquest dissabte una Tercera Divisió que ha tornat a fer un salt de qualitat i que comptarà amb la participació de molts clàssics. I entre els clàssics, el Manlleu n'es un. Els osonencs encara es fan creus pel que van haver de patir per ser a Tercera. El 28 de juny, amb l'ascens de la Pobla, els quadribarrats van celebrar dia de festa per una continuïtat agònica i angoixant.

 

 

El Santfeliuenc viatja a Manlleu deixant enrere una pretemporada que ha servit per començar-nos a habituar a un equip que ha mantingut part del bloc de sempre però que també ha introduït notables novetats. Els resultats no han estat particularment brillants però és una circumstància anecdòtica i ara el que cal és pensar en els partits de debò. Els nous, Óliver Sánchez (Hospitalet), Imanol (Sant Ildefons), Adri Ruiz (Castelldefels), Álex Masuet (Castelldefels) i Guille Sarmiento (Prat, juvenil) hauran de demostrar el que poden aportar a la resta d'un grup consolidat però que ha patit baixes de consideració com les de Gerard Rovira, Èdgar Mayor, Iván Peralta o Carlos Cano. Per al dissabte, Andrés González no podrà disposar ni de Maldonado ni d'Alberto que han arrossegat molèsties físiques al llarg de la pretemporada.

 

La tercera estrena

L'estrena marca una pauta pròpia. Com oblidar aquell diumenge 25 d'agost de 2013 quan a Vilassar de Mar un gol de penal d'Álex Bolaños va donar el primer gol i la primera victòria a Tercera. O com no recordar la genialitat de Carlos Cano en el primer partit del passat curs a Cerdanyola que va valer un punt valuós. Seqüències d'una història propera però banyada en l'or de la millor memòria del futbol a Sant Feliu de tots els temps.

Viatge a  les 15:30

 

L'expedició santfeliuenca partirà rumb a Manlleu a les 15:30 hores en autocar. L'arribada a la capital del Ter serà a les 17 hores. Recordeu queRàdio Sant Feliu començarà la programació especial per la retransmissió a les 18 hores.

El Manlleu comença un nou cicle amb Alberto Fernández i damunt un dur aprenentatge

Pocs equips hauran après a patir tant com el Manlleu. Els quadribarrats han passat en dos anys de jugar la promoció d'ascens a Segona B a pregar perquè un equip català pugés a la divisió de bronze. Finalment els déus van atrendre les pregàries i van permetre que Manlleu no perdés la seva plaça a categoria nacional. I temporada nova vida nova. Alberto Fernández va ser atrevit i va aterrar-hi sense saber si seria entrenador a Tercera o a Primera Catalana. Rotunda diferència. Fernández ha armat una plantilla salvant el pinyol del grup de l'any passat: Ballús, Seuma, Muntada, Maik Molist, Martí Soler, Óscar Uroz o el gran golejador Manel Sala, i incorporant-hi alguns jugadors de la seva confiança. En destaquen el porter Segovia (Cornellà) i el defensa central Albert Canal (Olot). Per al debut, el Manlleu no comptarà amb els lesionats Albart Mazó, Seuma i Manel Sala ni amb Hamza ni Brice per assumptes burocràtics.

 

Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu

Fundat l'any 1933President: Xavier Sancliment

Indumentària: samarreta groga i vermella amb franges horitzontals i pantaló vermell

Estadi Municipal

Aforament: 3.000 espectadors

Socis: 300

Temporades a Segona B: 8 

Temporades a Tercera: 26

Web: www.aecmanlleu.comPlantilla:

Porters: Iván González i Segovia (Cornellà)

Defenses: Ot, Ballús, Canal (Olot), Albert Mozó (Arandina), Roger Peña (Igualada) i Borja Lozano (Premià)

Migcampistes: Seuma, Muntada, Martí Soler, Maik Molist, Oriol Esteve (Lleida B), Joshua Romero (Vilassar Mar), Hamza (sense equip), Brice (sense equip),

Davanters: Manel Sala, Pol Coll, Óscar Uroz, Gerard Muñoz (Farners)


Què va passar a l'últim Manlleu - Santfeliuenc?
Tercera Divisió
Jornada 22 (1 febrer 2015)
Manlleu 2 (Fran Pérez, 47' i Óscar Uroz, 51') Santfeliuenc 2 (Josele, 76' i Faura, 77')

Please reload