PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12 Oct 2019

 

Al Nou Sardenya i ja en van set. El Santfeliuenc visita un dels millors escenaris del futbol barceloní i ho fa amb necessitat de sumar i contra un rival que després d'un inici vacil·lant ara dibuixa una corba netament ascendent. Un duel entre clàssics que els socis del Santfeliuenc poden veure per 5 euros presentant el seu carné a la taquilla. Un clàssic amb 126 anys d'història en una matinal de gran futbol.

CE EUROPA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BERNAT MAS LÓPEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

NOU SARDENYA

DIUMENGE 13 OCTUBRE

JORNADA: 8

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEEuropa, Ràdio Sant Feliu, Footters.com i Ràdio Marca Barcelona

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 23 GRAUS

 

Al Nou Sardenya i ja en van set. El Santfeliuenc visita un dels millors escenaris del futbol barceloní i ho fa amb necessitat de sumar i contra un rival que després d'un inici vacil·lant ara dibuixa una corba netament ascendent. Un duel entre clàssics que els socis del Santfeliuenc poden veure per 5 euros presentant el seu carné a la taquilla. Un clàssic amb 126 anys d'història en una matinal de gran futbol.

 

Andrés González busca la reacció en un escenari que tradicionalment se li ha donat bé al Santfe ja que només ha perdut en una de les sis visites precedents. El Santfeliuenc necessita i vol els punts que posin fre a una mala ratxa de cinc partits sense tastar el dolç sabor de la victòria. Kevin Sánchez i Jaume Duran seran les baixes d'un col·lectiu que recupera Juanjo Prior.

 

El Santfeliuenc s'endú el Trofeu més solidari

El de menys, el resultat. El Santfeliuenc i la Penya Recreativa van participar el passat dimecres en el derbi més solidari. El Muévete por los que no pueden va servir perquè els dos equips santfeliuencs disputessin un entretingut derbi amb victòria per als blanc-i-blaus per 2 a 3. Bon ambient al Municipal de Falguera i resposta solidària a la qual també s'hi va sumar el Club Bàsquet Santfeliuenc.

 

El millor Europa

Sis jornades li ha costat guanyar els graciencs però tan bon punt han sumat s'hi han posat de valent. Dues vitòries consecutives substanciades amb sengles golejades, 4-0 al Cerdanyola i l'aclaparador 0 a 7 en el derbi contra el Sants. L'equip que entrena David Vilajoana s'ha reforçat bé i ha mantingut la columna vertebral del curs passat. L'objectiu: tornar a ser l'Europa de fa algunes temporades.

 

Porters:

 

Marc Priego i Uri Vives (Martinenc)

Defenses:

Sergi Pastells (Granollers), Guti (Terrassa), Alberto González, Álex Cano, Guillén i Castell

Migcampistes:

Uri, Varona, Josa, Javi Prats, Gabi López, Alfons Serra, Kilian (Martinenc) i Miki Puerto (Europa B)

Davanters:

Jordi Martínez, David Jiménez (L'Hospitalet), Joel Jorquera (Europa, juv), Sergi Monsó (Europa B), Albert Martí (Europa B) i Jordi Cano (Castelldefels)

Please reload