top of page

111 dies esperant el retorn a Les Grases


111 dies han hagut de passar perquè el futbol de Tercera Divisió torni a Sant Feliu, torni a Les Grases. Des del 10 de maig, en la victòria contra la Montañesa que va marcar el camí de la permanència, fins avui moltes coses han passat, però el més important és que Sant Feliu tornarà a ser protagonista en categoria nacional. Una bonica tarda de futbol contra un rival que en les dues darreres temporades s'ha erigit en revelació, una bonica tarda que ha de servir per donar la benvinguda a una lliga apassionant omplint Les Grases i fent el pas més decisiu: fer-se soci.

SANTFELIUENC FC ... UE RUBÍ

ÀRBITRE: ISRAEL GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)

LES GRASES

JORNADA: 2

DATA: DISSABTE 29 AGOST

HORA: 19 PREUS ENTRADES: SOCIS: gratuït RESIDENTS A SANT FELIU: 5€ GENERAL: 10€

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Rubí, @SantfeliuencFC, @UERubi, @Radio_SantFeliu, @SalvaCJ

TEMPS PREVIST: Tarda assolellada, temperatura de 27 graus

111 dies han hagut de passar perquè el futbol de Tercera Divisió torni a Sant Feliu, torni a Les Grases. Des del 10 de maig, en la victòria contra la Montañesa que va marcar el camí de la permanència, fins avui moltes coses han passat, però el més important és que Sant Feliu tornarà a ser protagonista en categoria nacional. Una bonica tarda de futbol contra un rival que en les dues darreres temporades s'ha erigit en revelació, una bonica tarda que ha de servir per donar la benvinguda a una lliga apassionant omplint Les Grases i fent el pas més decisiu: fer-se soci.

Setmana per assaborir el punt de Manlleu i per fer camí en una lliga llarga, exigent i que perdona molt poc els errors. El Santfeliuenc rep un Rubí que va caure a la primera jornada i al temps de descompte contra el Júpiter. Per tant els vallesans arriben a Les Grases amb ganes de guarir la ferida i amb una plantilla completament renovada.

Tothom va coincidir a valorar el punt de Manlleu, però ara toca fer bo el punt amb una victòria contra un rival que sobre el paper ha de ser de la lliga del Santfe. Andrés González ha de jugar amb el desconeixent d'una plantilla, la rival, completament renovada i que al llarg de la pretemporada s'ha mostrat prou competitiva. L'entrenador blanc-i-blau podria recuperar Dani Maldonado si bé es queda sense Joserra, que haurà de complir un partit de sanció ja que el recurs no ha prosperat.

Inici a les 19 hores, obertura de portes a les 18 hores per a gestió d'abonaments i entrades

Les taquilles de Les Grases obriran les porters per atendre a tots els seguidors santfeliuencs a partir de les 18 hores. Així que tots els interessants poden acostar-s'hi amb temps per evitar cues i satisfer totes les preguntes i gestions que calguin.

El preu de les entrades vigent per a tota la temporada serà:

Socis: grauït

General: 10€

Residents a Sant Feliu: 5€

UE Rubí, la incògnita d'una renovació absoluta

El Rubí ha hagut de començar una nova etapa ja que només segueixen dos futbolistes de la temporada passada: Kili López i Marc García, a més del veterà Julià Garcia que compleix la tercera temporada a la banqueta. Renovació radical amb l'arribada de molts jugadors de Tercera i sobretot de Primera Catalana, si bé les incorporacions del davanter Bartu, ex Cornellà, i del migcentre Pau López, ex Martinenc, han donat equilibri a un equip que buscarà una permanència tranquil·la sense renunciar a res. Julià Garcia no podrà comptar amb el concurs de l'andorrà Marc García que és amb la seva selecció. El Rubí no ha perdut mai contra el Santfeliuenc en les dues temporades que han coincidit a Tercera (dues victòries i dos empats).

Unio Esportiva Rubí

Fundat l'any: 1912

President: Josep Alcalá

Indumentària: samarreta amb franja horitzontal vermella i blanca, pantaló negre

Estadi: Can Rosés

Aforament: 3000 espectadors

Socis: 350

Temporades a Segona B: 1

Temporades a Tercera: 11

web: www.uerubi.cat

Plantilla:

Porters: Juanmi (Terrassa) i Barcons (Montcada)

Defenses: Kiki López, Marc Garcia, Carrasco (Prat), Joel (Damm), Dell'Isola (San Cristóbal), Sergio Campos (Sabadell B) i Gerard Solanellas (juvenil)

Migcampistes: Mendoza (Gramenet), Genís López (Molletense), Alex Domínguez (Sabadell B), Pau López (Martinenc), Romo (Masnou) Álex Dávila (juvenil)Jimmy (Josep Maria Gené)

Davanters: Sergi Estrada (Granollers), Bartu (UE Cornellà),, Pau Gené (Girona B), Adri Grau (Montañesa) i Max Morell (juvenil)

Què va passar a l'últim Santfe-Rubí?

Tercera Divisió

Jornada 15 (30 novembre 2014)

Santfeliuenc 0 Rubí 0

#terceradivisión #grupov #temporada201516 #actualitat #primerequipo #previa #uerubí

bottom of page