top of page

Empat amarg


Amargor. Un bon Santfeliuenc, a estones fins i tot un Santfeliuenc brillant, no va poder passar de l'empat contra un Rubí absent que es va trobar amb un gol sense fer gairebé res. Els blanc-i-blaus no van saber tancar un partit que tenien controlat. La falta de punteria i l'encert de Juanmi es van conjuminar per evitar que els d'Andrés González dormissin amb quatre necessaris punts. Un bonic gol d'Adri Ruiz va ser el precari botí a un monòleg santfeliuenc sense gaire premi en la posada de llarg de la lliga a Les Grases. La nota negativa: l'expulsió d'Álex Bolaños. De nou una aplicació equivocada del criteri arbitral va impedir per segon cop que el Santfe acabés amb onze. Això s'ha d'aturar.

SANTFELIUENC FC 1 (ADRI RUIZ, 23') ... UE RUBÍ (MENDOZA, 66') ÀRBITRE: ISRAEL GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES ASSISTÈNCIA: 325 ESPECTADORS TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 27 GRAUS

Amargor. Un bon Santfeliuenc, a estones fins i tot un Santfeliuenc brillant, no va poder passar de l'empat contra un Rubí absent que es va trobar amb un gol sense fer gairebé res. Els blanc-i-blaus no van saber tancar un partit que tenien controlat. La falta de punteria i l'encert de Juanmi es van conjuminar per evitar que els d'Andrés González dormissin amb quatre necessaris punts. Un bonic gol d'Adri Ruiz va ser el precari botí a un monòleg santfeliuenc sense gaire premi en la posada de llarg de la lliga a Les Grases. La nota negativa: l'expulsió d'Álex Bolaños. De nou una aplicació equivocada del criteri arbitral va impedir per segon cop que el Santfe acabés amb onze. Això s'ha d'aturar.

Inexplicable. Un partit que hauria d'haver resolt el Santfeliuenc amb generosa comoditat va tenir un desenllaç amarg que va donar un pírric punt. Els blanc-i-blaus van dominar amb autoritat de sortida. L'incisiu Éric Pacheco provocava un trau a la fràgil defensa rubinenca per la banda esquerra. El Santfeliuenc avisava amb arguments i al minut 23 es van concretar les bones intencions. Una passada de Guille Sarmiento la va aprofitar Adri Ruiz en una magnífica rematada ajustada al pal dret de Juanmi. Adri Ruiz va agafar el comandament ofensiu i va demostrar que el seu fitxatge ha estat ben dirigit. Al minut 27 en una combinació també amb Sarmiento podria haver suposat el segon si Juanmi no hagués tret una mà salvadora. I al 41 una autopassada també d'Adri Ruiz va fer trontollar la defensa visitant però la seva centrada xut no va trobar rematador. Al descans, satisfacció entre l'afició que estava assistint al joc alegre i vistós del seu equip. El segon acte no va alterar el guió. Els blanc-i-blaus dominaven davant un rival que concedia molt i molt en defensa. Al 46' un xut des de l'exterior de l'àrea de Dani Maldonado i al 54' una passada d'Imanol que va desaprofitar Álex Masuet haurien d'haver segellat la victòria. Però no. El futbol és capriciós i qui perdona tant ho pot pagar. I en una de les poques per no dir (unica) ocasió dels vallesans va servir per sumar un punt. En un córner amb una sèrie de rebots Mendoza va posar la bota per ajustar al pal un llançament que va acabar a la xarxa.Una galleda d'agua freda d'envergadura. El Santfeliuenc, però, va respondre i va tornar a bolcar-se davant la porteria rival però amb poca punteria i ara ja amb menys capacitat d'elaboració. I per llogar-hi cadires l'expulsió absurda d'Álex Bolaños que ara sí condicionava la sort del Santfe. Tot i així els blanc-i-blaus van seguir imposant la seva llei davant un rival que s'abraçava com a ànima en penitència el final. Al 85' una genialitat d'Adri Ruiz en forma de xut potent va tenir l'obstacle de Juanmi amb una mà providencial, i un minut més tard una xut creuat de Dani Maldonado va tornar a posar l'esperança de victòria a la graderia. Van els dos epílegs a un empat injust i decebedor perquè l'únic marcador raonable era una victòria clara de color blanc-i-blau.

Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Faura, Álex Bolaños, Dani Ortiz, Imanol, Guille Sarmiento (Maldonado, 46'), Tena, Álex Masuet (Mata, 80'), Adri Ruiz i Éric Pacheco. UE Rubí: Juanmi. Kiki, Joel, Sergio Campos, Andreu, Mendoza (Carrasco, 67'), Bartu, Aleix Domínguez, Sergi Estrada (Max Morell, 81') Roma i Jan Lladó (Pau Gené, 67')

Gols: 1 - 0, Adri Ruiz, 23' 1 - 1, Mendoza, 66'

Àrbitre: Goméz Hernández, es va voler complicar la vida en un partit plàcid. Targeta groga als santfeliuencs Faura, Álex Bolaños i Maldonado; i al rubinenc Juanmi. Va expulsar amb doble targeta groga Álex Bolaños (78').

Incidències: Es va fer un minut de silenci en memòria de Jose Vega, pare del carismàtic ex jugador i coordinador del futbol base del club, i del també pare de Julià Garcia, entrenador del Rubí.

Quadern de notes: - Una llàstima desaprofitar tantes ocasions per aconseguir una victòria còmoda i de rearmament moral. - Adri Ruiz va ensenyar un repertori molt complet. - Aacceptable resposta de l'afició malgrat la forta calor. - Un Rubi molt discret haurà de millorar molt per fer camí en aquesta Tercera tan complicada

Galeria d'imatges

Imatges del Santfeliuenc FC 1-1 UE Rubí

Resum del partit per SPORTVIDEO365.TV

#prensa #temporada201516 #terceradivisión #grupov #actualitat #primerequipo #uerubí

bottom of page