top of page

Alevín C 11-1 Maraniao Poblet


El partit que enfrontava l'Alevi "C" de la Marianao Poblet amb el nostre Alevi G va ser un partit interessant fins que els locals no van marcar l' 1-0 que és quan els sanfeliuencs és van trencar i van acabar rebent 2 gols en poc més de 5 minuts 3-0, el primer quart. Quan és va iniciar el segon quart en una contra dolenta nostre va arribar el 4-0 i alla l'equip local és quan presionava mes fins que van arribar el cinquè i sisè gol 6-0 varem arribar a l'equador del partit al començar la tercera part piten un penalt injust als locals pero que acaba aturan el nostre porter Julen, però l'equip va apretar bastant i va poder reduir un gol menys que en les altres parts 2 i en l'ultim quart ja ofegts de correr els blanqui-blaus van després de rebre 3 gols mes van fer l'ultim esforç i van marcar 11-1 amb una gran maniobra de tot l'equip i un gran gol de Ruben, una derrota que sap a victoria. Resultat final 11-1

#alevínc #temporada201516 #fútbolbase

bottom of page