top of page

Sense opcions


El Sabadell B va superar clarament un Santfeliuenc inferior que no es va trobar còmode al Pepín Valls de Castellar. Els locals es van avançar gràcies a una falta executada de manera magistral per Sandro Toscano al minut 28. Quatre minuts més tard Manel Martínez ampliava la ferida. A més, els santfeliuencs van haver d'afrontar el segon temps amb deu per l'expulsió al descans d'Éric Pacheco després d'una discussió. A la segona part es va veure un Santfeliuenc amb més voluntat de fer les coses una mica més bé però amb poca capacitat de reacció. A les acaballes, Manel Martínez va donar la puntilla a un equip que havia perdut el partit molts minuts abans. Cal millorar i mirar endavant per rebre un clàssic com el Sant Andreu.


CE SABADELL B 3 (SANDRO TOSCANO, 29', MANEL MARTÍNEZ, 33' I MANEL MARTÍNEZ, 85') ... SANTFELIUENC FC 0 ÁRBITRE: SERGIO GUIJARRO ÁLVAREZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA ESTADI MUNICIPAL PEPÍN VALLS ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 22 GRAUS


El Sabadell B va superar clarament un Santfeliuenc inferior que no es va trobar còmode al Pepín Valls de Castellar. Els locals es van avançar gràcies a una falta executada de manera magistral per Sandro Toscano al minut 28. Quatre minuts més tard Manel Martínez ampliava la ferida. A més, els santfeliuencs van haver d'afrontar el segon temps amb deu per l'expulsió al descans d'Éric Pacheco després d'una discussió. A la segona part es va veure un Santfeliuenc amb més voluntat de fer les coses una mica més bé però amb poca capacitat de reacció. A les acaballes, Manel Martínez va donar la puntilla a un equip que havia perdut el partit molts minuts abans. Cal millorar i mirar endavant per rebre un clàssic com el Sant Andreu.


El Sabadell B va imposar el domini ben aviat. Al Santfeliuenc li costava aturar el ritme dels locals que a través d'una rematada de Manel Martínez (2') i una xilena de Parera (14') que va obligar volar Óliver, es podrien haver avançat ben d'hora. El Santfeliuenc va pujar molt tímidament a l'atac i la societat Adri Ruiz/Masuet es va trobar desemparada en una illa deserta. Només una intencionada centrada de Maldonado a la qual no va arribar Álex Masuet (23') va trencar la plàcida migdiada de la defensa arlequinada. I el que són les coses, quan menys dominaven els locals i fruit d'una falta evitable, Sandro Toscano es va inventar un xut que va entrar per l'escaire dret d'Óliver. Un gol que va desarticular un Santfe amb poca capacitat de resistència al mal. Al minut 32 una indecisió defensiva de Victor Márquez la va aprofitar l'atac sabadellenc per construir una acció d'atac que va morir a les cames de Manel Martínez que, amb un xut que va impactar en un defensa santfeliuenc, va colar-se inexorablement a la xarxa. El gol va servir per posar el punt final a un primer acte que va durar deu minuts més del tot intranscendents.


Éric Pacheco al carrer al descans Tot just Guijarro Álvarez va ensenyar el camí dels vestidors es va desencadenar una discussió amb alguna desqualificació que va acabar de la pitjor manera: vermella directa per a Éric Pacheco. Tercera expulsió en tres partits. Com per fer-s'ho mirar i dir prou a una hemorràgia que costa molt cara.

Amb inferioritat i caient per dos gols la segona part feia sensació de tràmit. El Santfeliuenc, però, va voler capgirar la història i tant Adri Ruiz com Álex Masuet van tenir alguna aproximació a la porteria de Sergio fernández, per bé que les millors ocasions van ser vallesanes en sengles rematades de Cesc Clotet (47') i de Max (52') que va avortar Óliver. Amb el partit desgastat i un Santfeliuenc amb vocació voluntariosa però ineficaç, els locals van donar la puntilla en una acció de combinació entre el recent ingressat Iván Écija i Manel Martínez que va culminar aquest últim amb una rematada ajustada que no va batre Óliver. El gol posava l'epíleg a un partit molt lleig del Santfe. Un Santfe empiocat no va agradar i durant molts minuts va naufragar per absència de tripulació.


Tocarà refer-se contra el Sant Andreu El proper dissabte Les Grases s'ha de vestir de gala per rebre un dels grans del futbol català de tots els temps: la UE Sant Andreu.


CE Sabadell B: Sergio Fernández, Diego, Guillem, Estellés, Parera, Jonathan Ferreira (Josep Díez, 61') Max, Adri, Manel, Sandro Toscano (Ñito, 70') i Cesc Clotet (Iván Écija, 82'). Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez (Mata, 70'), Faura, Joserra (Pere, 81'), Dani Ortiz, Imanol, Maldonado (Quiles, 70'), Tena, Álex Masuet, Adri Ruiz i Éric Pacheco

Gols: 1 - 0, Sandro Toscano, 28' 2 - 0, Manel Martínez, 32' 3 - 0, Manel Martínez, 85'

Àrbitre: Guijarro Álvarez. Sense complicacions ni influència al resultat però va tenir un cert to casolà. Va ensenyar targeta groga el local Jonathan Ferreira, i als santfeliuencs Dani Ortiz, Joserra, Tena i Faura. Va expulsar ab vermella directa al descans Éric Pacheco.

Quadern de notes: - Si contra el Manlleu i el Rubí vam elogiar un bon Santfeliuenc, al Pepín Valls de Castellar el Santfeliuenc va oferir una imatge molt dolenta. Cal reflexionar perquè dos punts als primers tres partits són un bagatge pobre vist el que hem vist. - Tercera expulsió en tres partits. Això no ens benficia gens. - El Sabadell B va demostrar que té jugadors de qualitat i amb trenta minuts d'inspiració i la genialitat de Sandro Toscano en va tenir prouRoda de premsa


Declaracions de l'entrenador del Santfeliuenc FC


Videoresum del partit


Imatges del CE Sabadell 3-0 Sanfeliuenc per Sportvideo

bottom of page