Més que una victòria!!! Més que tres punts!!! Orgullosos del Santfe!!!


Victòria per creure-hi. En l'intens però encara curt periple del Santfeliuenc FC per Tercera Divisió no podrem oblidar la tarda del 12 de setembre. Un gol des de 40 metres de David Toro va servir per derrotar un dels equips més poderosos i amb més currículum del futbol català. Una victòria que demostra que la convicció, la fe i la confiança pot amb qualsevol adversitat. I una victòria perquè tot l'esport de Sant Feliu se senti orgullós d'un equip que està representant tota la ciutat amb una dignitat insobornable. És un pas petit però a la vegada enorme. El Santfe que ens agrada i emociona va escriure una altra tarda de les que paguen la pena viure davant una afició entusiasmada. I una festa del futbol a la qual s'hi va sumar la nombrosa i esportiva afició andreuenca.


SANTFELIUENC 1 (DAVID TORO, 28') ... UE SANT ANDREU 0 ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA) CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES ASSISTÈNCIA: 550 ESPECTADORS TARDA VESPRE AMB CEL COBERT, HI VA PLOURE A ESTONES. TEMPERATURA DE 25 GRAUS


Victòria per creure-hi. En l'intens però encara curt periple del Santfeliuenc FC per Tercera Divisió no podrem oblidar la tarda del 12 de setembre. Un gol des de 40 metres de David Toro va servir per derrotar un dels equips més poderosos i amb més currículum del futbol català. Una victòria que demostra que la convicció, la fe i la confiança pot amb qualsevol adversitat. I una victòria perquè tot l'esport de Sant Feliu se senti orgullós d'un equip que està representant tota la ciutat amb una dignitat insobornable. És un pas petit però a la vegada enorme. El Santfe que ens agrada i emociona va escriure una altra tarda de les que paguen la pena viure davant una afició entusiasmada. I una festa del futbol a la qual s'hi va sumar la nombrosa i esportiva afició andreuenca.


Calia fer un decidit cop a la taula d'orgull. I el Santfeliuenc ho va fer des de l'inici. Andrés González va situar a la perfecció els seus jugadors sobre la gespa remullada de Les Grases. El metrònom d'Álex Bolaños es va ajustar per acoblar les peces i el Santfeliuenc va jugar al seu ritme sense cap complexe d'inferioritat ni de nom. Quiles per banda dreta va aixecar les alarmes de la tropa quadribarrada i al minut 3 un córner a l'àrea visitant va posar l'ui a la graderia, si bé els andreuencs van respondre a la primera en una rematada intencionada de Jordi Méndez a la que va respondre molt sòlid Óliver. El partit consumia el tram mitjà del primer acte quan va arribar la jugada, la jugada que trigarem a oblidar. Iván Fuentes mal col·locat va refusar defectuosament una pilota que va anar a parar a la línia de mitjos i el més llest de la classe, David Toro, se la va endur per inventar-se un xut des de 40 metres que va deixar sense resposta Iván Fuentes. Gol i esclat a la graderia. Els blanc-i-blaus donaven primer i amb severitat. I dos minuts més tard el mateix Toro va estar a punt d'ensorrar Les Grases quan va aprofitar el desori defensiu visitant per penetrar dins l'àrea i deixar un xut a porta que va llepar el pal dret. El Santfeliuenc havia tingut a les mans mig decantar el duel. Uns minuts de tranquil·litat van deixar pas a cinc minuts finals frenètics. Al 42' una centrada del debutant Llamas la va enviar a la base del pal una rematada de cap de Kevin Gissi. La resposta del Santfe va ser immediata i una rematada potent d'Adri Ruiz va obligar a fer feina extra a Iván Fuentes. I un minut posterior un xut des de la frontal de l'àrea de l'actiu Gissi va posar la por al cos a Les Grases. L'afició somiava amb la proesa. Tot era possible en una tarda amb olor a futbol del bo.


A la represa, el Santfeliuenc va seguir fent un paper brillant. Seguretat defensiva i control a la línia de mitjos. Tant és així que Carles Tena (54') va fregar el segon en un llançament que va tropar amb el travesser per la part superior. Evidentment el San Andreu no podia acomiadar-se de la primera visita històrica a Les Grases sense dir l'última paraula. El tram final va ser de pressió quadribarrada però sense acabar d'espantar un atrevit i desacomplexat Santfe. Al 82' Kevin Gissi es va trobar una centrada de Xavi Jiménez però el seu remat a boca de canó es va perdre a la paret del gol del pàrquing. Van ser sospirs crepusculars d'un duel inèdit i clàssic alhora que va tenir dues seqüències finals: primer amb un xut de Masuet que no va trobar porteria i després en una doble ocasió d'Hugo que va topar en un mar de cames blanc-i-blaves i en els punys salvadors d'Óliver. Epíleg al xiulet final que va desfermar l'alegria absoluta. El Santfeliuenc havia sumat tres punts, potser només tres punts però quins tres punts tan importants per al rearmament moral. En definitiva, una d'aquelles tardes santfeliuenques per les quals la vida mereix ser viscuda.


Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Imanol (Guille Sarmiento, 89'), Quiles (Maldonado, 72'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Álex Masuet, 83') i Tena. UE Sant Andreu: Iván Fuentes, Jordi Méndez, Llamas, Aitor Torres, Borges, Melo, Aumatell (Brian, 57'), Dani Guerrero (Roca, 78'), Kevin Gissi, Hugo i Pluvins (Xavi Jiménez, 70').

Gol: 1 - 0, David Toro, 28'

Àrbitre: Romero Freixas, el seu arbitratge va ser correcte si bé va passar per alt un cop de Brian Cantalejo a la cara de Joserra. Va ensenyar targeta groga els santfeliuencs Dani Ortiz, Álex Bolaños i Víctor Márquez; i als andreuencs Dani Guerrero, Xavi Jiménez, Llamas i Melo.

Incidències: festa de futbol amb dues aficions entregades i més de 550 espectadors malgrat la pluja. La concòrdia entre Sentiment Immortal i les penyes quadribarrades va ser absoluta.


Quadern de notes: - Si creiem podem. El Santfeliuenc va demsotrar que pot competir com igual a la resta d'equips de Tercera. - Guardarem a la memòria la primera victòria en partit oficial contra un colós com el Sant Andreu. - David Toro des de 40 metres va posar la gran alegria del segon gol a la lliga que val per sumar cinc punts. I llàstima dels dos que van fugir de manera injusta contra el Rubí. - El Sant Andreu encara en construcció haurà d'acabar de compondre un puzzle prou interessant per jugar la promoció a Segona B. L'objectiu primordial d'un club massa gran.Galeria d'imatges


Imatges del SantfeliuencFC 1-0 UE Sant AndreuRoda de premsa


Declaracions d'Andres Fernández, entrenador del Santfeliuenc FC