top of page

El Santfeliuenc buscarà allargar la bona ratxa a la "bombonera"


Segona visita a domicili de la temporada i viatge a un dels camps amb més bon ambient de la categoria, el Municipal de Nou Barris. Als blanc-i-blaus se li ha donat bé el feu barceloní en els dos compromisos anteriors a Tercera. La temporada 2013-2014 amb una gran victòria per 1 a 2, i la temporada passada amb un meritori empat.

CF MONTAÑESA ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: VICENTE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ DE SABADELL)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

JORNADA: 4 DIUMENGE 20 DE SETEMBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @Montanyesa

TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Segona visita a domicili de la temporada i viatge a un dels camps amb més bon ambient de la categoria, el Municipal de Nou Barris. Als blanc-i-blaus se li ha donat bé el feu barceloní en els dos compromisos anteriors a Tercera. La temporada 2013-2014 amb una gran victòria per 1 a 2, i la temporada passada amb un meritori empat.

El Santfeliuenc vol continuar la bona línia mostrada contra el Sant Andreu sumant tres punts més en un dels camps més complicats de la categoria. Andrés González coneix bé les virtuts de la Montañesa, un equip consolidat a la categoria, i no descarta donar la sorpresa. Per a diumenge el tècnic santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs d'Éric Pacheco.

Preocupació per l'estat d´Éric Pacheco

El Santfeliuenc va disputar el passat dijous el Trofeu Festa Major d'Esplugues amb l'Espluguenc. Un partit que va acabar amb empat a 1 i un damnificat, Éric Pacheco. El coratjós interior blanc-i-blau va patir un cop al genoll i les primeres observacions no són gaire tranquil·litzadores. En les properes hores sabrem l'abast real de la lesió.

La Montañesa busca un altre any gran

La Montañesa encadena la sisena temporada consecutiva en categoria nacional. L'equip de Nou Barris s'ha consolidat en una divisió que li ha permès projectar la imatge de Nou Barris més enllà de Catalunya. Antonio Escudero repeteix a la banqueta amb una plantilla que manté la columna vertebral del curs passat, a més de la incorporació de futbolistes de bon nivell a Tercera i amb experiència a Segona B com ara Pere Segarra (Terrassa) o Fernando Velillas (Martinenc). Un equip a qui li agrada el joc directe i que fa del seu camp un bastió gairebé inexpugnable. Per a diumenge, Escudero no podrà comptar amb el concurs del sancionat Uri Escabrós.

Montañesa Club de Futbol Fundat l'any 1926 President: Emilio Llamas Indumentària: samarreta groga i negra a ratlles verticals, pantaló negre Estadi: Municipal de Nou Barris Aforament: 2.500 espectadors Temporades a Tercera: 6 Web: montañesacf.com Plantilla:

Porters: Tato Burgada i Víctor Cocera (Europa).

Defenses: Jose Santos, Aleix, Dowi, Uri Escabrós, Alberto García (Martinenc) i Fran Fuentes (Cerdanyola).

Migcampistes: Rubén, Toni Roldán, Joshua, Iván Romano, Dani Sánchez (Santfeliuenc/Cambrils), Jandro (Manlleu).

Davanters: Toni Pérez, Pedro García, Velillas (Martinenc) i Juanlu (Granollers).

Què va passar a l'últim Montañesa - Santfeliuenc? Tercera Divisió Jornada 17 (21 de diciembre 2014) Montañesa 0 .... Santfeliuenc 0

#previa #temporada201516 #primerequipo #terceradivisión #grupov

bottom of page