top of page

El Cerdanyola aprofita la seva oportunitat


Tornem pel mal camí. El Cerdanyola va trencar la mala ratxa i va aconseguir la primera victòria de la temporada a costa d'un Santfeliuenc que només va donar sensació de perill al tram final de la primera part. L'equip de Toni Carrillo va saber esperar el seu moment per superar un Santfe poruc en atac i que no va ser capaç d'exposar cap argument de resposta al gol de Sergio Ginés. Derrota preocupant i encara més preocupant un fet que subratlla la debilitat ofensiva: dos gols en sis partits. Calen canvis i no podem esperar. Som a temps.

SANTFELIUENC FC 0 ... CERDANYOLA FC 1 (SERGIO GINÉS, 47') ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA CAMP MUNICIPAL LES GRASES ASSISTÈNCIA: 375 ESPECTADORS TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Tornem pel mal camí. El Cerdanyola va trencar la mala ratxa i va aconseguir la primera victòria de la temporada a costa d'un Santfeliuenc que només va donar sensació de perill al tram final de la primera part. L'equip de Toni Carrillo va saber esperar el seu moment per superar un Santfe poruc en atac i que no va ser capaç d'exposar cap argument de resposta al gol de Sergio Ginés. Derrota preocupant i encara més preocupant un fet que subratlla la debilitat ofensiva: dos gols en sis partits. Calen canvis i no podem esperar. Som a temps.

Després d'un minuts de tempteig, els vallesans van tenir la primera gran ocasió d'avançar-se quan Éric Blasco (16') va rematar al pal una pilota que es va passejar abans per la línia de gol. Els santfeliuencs van mirar de millorar el seu joc i primer David Toro (33') després d'una badada de Pociello que el mateix porter va esmenar, i posteriorment Álex Bolaños (43') aprofitant una magnífica assistència d'Adri Ruiz, van tenir a les seves cames inaugurar el marcador. Després de la represa, el Cerdanyola va sortir molt decidit a trencar l'amenaçador zero en la seva casella de victòries. Al minut 47 un rebuig de la defensa santfeliuenca el va aprofitar Sergio Ginés en segona jugada per batre amb severitat Óliver. El Cerdanyola va defensar amb ordre i convicció el seu botí davant un Santfe que es va fer un fart de penjar pilotes a l'àrea sense treure cap profit. Només un esfèric que va caure al cap d'Álex Masuet (70') podria haver anivellat el marcador però la rematada del davanter blanc-i-blau va ser massa innocent.

De poc més van viure els seguidors que es van apropar a Les Grases que veuen, amb preocupació, com el seu equip només ha fet dos gols en sis partits. Cal un canvi perquè l'equip trobi més fluïdesa ofensiva. El porper diumenge tornem a un camp talismàtic: el Municipal d'Ascó.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura (Alberto, 66'), Joserra, Dani Ortiz, Imanol, Quiles (Álex Masuet, 66'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Tena (Maldonado, 66').

Cerdanyola FC: Pociello, Galeano, Víctor Duran, Cuadras, Raúl Barriendos, Juli, Sergio Ginés (Aitor, 83'), Turu, Éric Blasco (Javi Sánchez, 85'), Valderas (Raúl Abad, 62') i Diego.

Gol: 0 – 1, 47' Sergio Ginés.

Àrbitre: Carballo Vázquez. TG: als locals Víctor Márquez i Faura; i als visitants Galeano, Cuadras i Raúl Abad.

Quadern de notes: - El Santfeliuenc va tornar a pecar d'innocència en atac. Poques opcions de gol i a més poc aprofitades. - Álex Bolaños va arrossegar l'equip però sense resposta. - El Cerdanyola va demostrar que és molt més del que deia la seva classificació.

Roda de premsa

Declaracions d'Andrés Fernández, entrenador del Santfeliuenc FC

#cerdanyolafc #temporada201516 #terceradivisión #grupov #prensa #actualitat #primerequipo

bottom of page