top of page

Un Santfeliuenc necessitat visita el seu camp talismà


Contra les necessitats, virtuts. El Santfeliuenc juga el quart partit de lliga a domicili i ho fa en un dels seus escenaris predilectes, l'estadi Municipal d'Ascó. Un camp inextricablement vinculat a la memòria més gloriosa de la nostra història recent: el "jairazo" de la temporada 2012-2013 ens va posar rumb a Tercera, i un gol de Cano la temporada passada significaria hores més tard la permanència. Un camp, doncs, de dolç record on el Santfeliuenc està obligat a sumar per no caure als llocs de descens.

FC ASCÓ ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL D'ASCÓ

JORNADA: 7

DISSABTE 3 D'OCTUBRE

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, fcasco.com, @fc_asco, @SalvaCF

TEMPS PREVIST: CEL SERÉ; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Contra les necessitats, virtuts. El Santfeliuenc juga el quart partit de lliga a domicili i ho fa en un dels seus escenaris predilectes, l'estadi Municipal d'Ascó. Un camp inextricablement vinculat a la memòria més gloriosa de la nostra història recent: el "jairazo" de la temporada 2012-2013 ens va posar rumb a Tercera, i un gol de Cano la temporada passada significaria hores més tard la permanència. Un camp, doncs, de dolç record on el Santfeliuenc està obligat a sumar per no caure als llocs de descens.

No val a badar. El Santfeliuenc necessita sumar de tres en tres i desempallegar-se de la sequera golejadora que dura ja 245 minuts. Andrés González ha de buscar la reacció en un camp que acostuma a donar grans alegries malgrat la fortalesa més que evident del propietari. Per a dissabte, el tècnic blanc-i-blau esperar comptar amb tots els seus futbolistes. Un bon resultat rearmaria de moral un equip a qui li està costant arrencar malgrat la victòria històrica contra el Sant Andreu. L'Ascó, en defensa del títol Inici irregular -tres victòries i tres derrotes- d'aquest Ascó que la temporada passada va donar a la comarca de la Ribera de l'Ebre el prímer títol de Tercera Divisió i enguany s'ha estrenat a la Copa del Rei. Miguel Rubio segueix comptant amb futbolistes de gran nivell -Asier Eizaguirre, Gòdia, Virgili, Genís Soldevila, Dani Argilaga- per si més no repetir entre els quatre primers. Les altes de Joel Coch, Miki Massana o Éric Llopis donen múscul a un equip que hauria d'anar a més en les properes jornades

Futbol Club Ascó Any de fundació: 2010 President: Miguel Pérez Indumentària: samarreta verda i pantaló blanc Estadi Municipal d'Ascó Aforament: 1.500 espectadors Temporades a Tercera: 4 Web: www.fcasco.com Plantilla: Porters: Sergi Fuertes i Sergio López (Badalona) Defenses: Edu Vives, Dani Argilaga, Joel Coch (Leioa), Josep Ramon, Enric Socias, Alexis Pedraza, Monta, Iván de Nova (Nàstic, juvenil) i Roger Nolla. Migcampistes: Iván Cristino, Artur Gòdia, Miki Massana (AEK Larnaca), Oriol Vallespí, Pau Ripoll i Gerard Roige. Davanters: Asier Eizaguirre, Virgili, Iván Montané (Vilafranca), Víctor Bertomeu (Pobla Mafumet), Éric Llopis (Alavés N) i Genís Soldevila Què va passar a l'ultim Ascó-Santfe? Jornada 38 (18-05-2015) Ascó 0 Santfeliuenc 1 (Cano, 63')

#previa #temporada201516 #terceradivisión #grupov #fcascó #primerequipo #actualitat

bottom of page