top of page

Derrota immerescuda a Ascó


El Santfeliuenc va doblegar per primera vegada el genoll a Ascó en un partit amb dues cares radicalment oposades. A la primera part els asconencs van mig sentenciar el matx amb dos gols matiners. A la segona, els santfeliuencs van fer un decidit pas endavant i van jugar 45 minuts completíssims en què van superar nítidament el campió de Tercera 2014-2015. Malauradament només Álex Bolaños va trobar porteria. Ni Maldonado ni Adri Ruiz ni David Toro ni Joserra van aprofitar ocasions molt clares que haurien d'haver atorgat si més no un punt. Malgrat el resultat advers el Santfeliuenc va fer un cop de puny a la taula i surt reforçat per començar a sumar de tres en tres el proper dissabte contra el Vilafranca.

FC ASCÓ 2 (VIRGILI, 10' I DANI ARGILAGA, 17') ... SANTFELIUENC FC 1 (ÁLEX BOLAÑOS, 58') ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA) ESTADI MUNICIPAL D'ASCÓ ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS TEMPS: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 19 GRAUS

El Santfeliuenc va doblegar per primera vegada el genoll a Ascó en un partit amb dues cares radicalment oposades. A la primera part els asconencs van mig sentenciar el matx amb dos gols matiners. A la segona, els santfeliuencs van fer un decidit pas endavant i van jugar 45 minuts completíssims en què van superar nítidament el campió de Tercera 2014-2015. Malauradament només Álex Bolaños va trobar porteria. Ni Maldonado ni Adri Ruiz ni David Toro ni Joserra van aprofitar ocasions molt clares que haurien d'haver atorgat si més no un punt. Malgrat el resultat advers el Santfeliuenc va fer un cop de puny a la taula i surt reforçat per començar a sumar de tres en tres el proper dissabte contra el Vilafranca.

Massa càstig d'inici. El Santfeliuenc va ser esclau de vint minuts inicials a Ascó en què va llançar en orris bona part de les aspiracions de puntuar-hi. Els locals, sense fer gaire soroll i una mica avars en el seu joc, havien posat el 2 a 0 al marcador. Primer a través d'una cursa de Genís Soldevila (10') per banda dreta que va rematar a la xarxa Virgili, i després en una xut creuat dins l'àrea de Dani Argilaga (17') a qui la defensa del Santfe no va poder aturar. Es complien els pitjors pronòstics. El Santfeliuenc vagava camí de l'absisme i els locals, massa còmodes, es limitaven a defensar la seva oxigenada renda. Així es va arribar a un descans pot encoratjador ni convidava a grans canvis. Després de la represa, però, el Santfeliuenc va mudar de pell i de quina manera. Álex Bolaños donava el primer gol a domicili aprofitant una acció a la balconada de l'area culimnada amb una incursió que sorprenia el porter asconenc. El gol va fer reviscolar els blanc-i-blaus. Maldonado al 61' ho va provar en un xut molt llunyà que va llepar el travesser. El millor Santfeliuenc tornava a comparèxier a Tercera. De minuts de polèmica mica no en van falatr i les àrees van estar tautades per reclamacions de penal. Va ser el pròleg a un desenllaça amb domini subjugador dels blanc-i-blaus. Al 76' una assistència de Dani Maldonado no la va saber aprofitar un Adri Ruiz sol davant de Sergio López. I al 79' una acció esplèndida d'Álex Massuet no va trobar aliats ni en Adrui Ruiz nio en David Toro. Els futboolistes d'Andres González estaven absolutament decidits a empatar I al 82' el va tenir Joserra però la seva rematada de cap es va perdre per damunt del travesser i amb ella les opcions d'aconseguir un empat més que merescut. Malgrat la derrota el Santfeliuenc deixa una gran imatge davant un dels grans favorits a jugar la promoció. Aquesta gran imatge ha de guiar una reacció molt necessària per començar a sumar punts. Som a temps i si creiem podrem.


FC Ascó: Sergio Lópex, Edu Vives, Joel Coch, Enric Socias, Dani Argilaga, Artur Gòdia, Miki Massana, Genís Soldevila (Bertomeu, 64'), Virgili, Iván Crisitino (Gerard Roigé, 46') i Asier Eizxaguirre (Munta, 80').


Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Mata, 89'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Guille Sarmiento, 85') i Éric Pacheco (Álex Masuet, 75).


Gols: 1 - 0, Virgili, 10' 2 - 0, Argilaga, 17' 2 - 1, Álex Bolaños, 58'

Àrbitre: Montoro Ferreiro, la seva actuació va ser regular. Va amonestar els locals Joel Coch i Miki Massana; i els santfeliuencs Alberto i Maldonado.

Quadern de notes: - Un gran Santfeliuenc en 45 minuts. Aquest és el camí per començar a sumar punts amb la fluidesa que volem. - Álex Bolaños va acabar amb la sequera golejadora a domicili. Ara ca fer bo aquest gol i contra el Vilafranca fer créixer la migrada xifra de tres gols. - L'Ascó es va mostrar massa avar i es va endur una victòria que a la segona part no va merèixer.

bottom of page