top of page

La XIV Nit de l'Esport revela el protagonisme del Santfeliuenc


La gran nit de l'esport santfeliuenc va tenir en el nostre Santfeliuenc FC un protagonista de primer ordre. Fins a quatre guardons van estar estretament vinculats a la vida del degà de l'esport local. L'equip infantil C, Vicente Garrido, José Manuel Vega i la Penya Sentiment Immortal van recollir uns guardons que consoliden el nostre club com el referent de la ciutat tant des del punt de vista esportiu com social. Enhorabona a tots per tan merescuts premis que han se seguir engrescant-nos per mantenir tot el que hem aconseguit.

Nit d'esports a la Sala Ibèria amb més de tres-cents assistents que van gaudir amb la representació coral i plural dels nostres esportistes i clubs. El Santfeliuenc FC va viure una nit molt especial. Primer el guardó col·lectiu a l'equip infantil C per la seva gran temporada, i després la menció especial per la seva trajectòria als grans José Manuel Vega (ex futbolista del primer equip i coordinador del futbol base) i a Vicente Garrido (assistent i treballador incansable). Com a cloenda, la Penya Sentiment Immortal va recollir el guardó que la distingia per la seva feina en la promoció esportiva. Pere Hora, Íker Alquézar i Jesus Gil (amb la seva filla Maria en braços) van recollir el primer i van deixar unes paraules d'agraïment a tota la ciutat. D'ençà del seu manifest fundacional del 17 de març de 2013, la popular penya del Santfeliuenc Futbol Club no ha parat de recollir felicitacions pel seu suport entuasiasta i indefallible als colors blanc-i-blaus.

#nitdelesport #temporada201516

bottom of page