top of page

Destí cruel


El destí no podia ser més cruel. Al Santfeliuenc la fortuna li ha abandonat. El favors dels Déus ens són esquerps. Els blanc-i-blaus van fer tot el que és necessari per guanyar un partit: compromís, domini, estones de bon futbol, oportunitats i decisió, però un desenllaç sorprenent i cruel van engegar a dida noranta minuts de treball honest. La inexplicable expulsió d'Alex Masuet -només portava dos minuts sobre el terreny de joc- i l'aparició meteòrica del veterà caçagols Santi Triguero, van posar al Santfe a les portes de l'abisme. Una derrota tan dolorosa com injusta que va amargar el partit 300 d'Andrés González. Ara toca refer-nos i viatjar a Figueres a per tres punts més que necessaris per sortir de les posicións roges. Tenim per endavant 30 finals i 90 punts. però també cal ser conscient que la situació actual obliga a moure fitxa.

SANTFELIUENC FC 2 (ÉRIC PACHECO, 21' I JOSERRA, 48') ... FC VILAFRANCA 3 (ORIBE, 26', SANTI TRIGUERO, 72' I SANTI TRIGUERO, 86')

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

El destí no podia ser més cruel. Al Santfeliuenc la fortuna li ha abandonat. El favors dels Déus ens són esquerps. Els blanc-i-blaus van fer tot el que és necessari per guanyar un partit: compromís, domini, estones de bon futbol, oportunitats i decisió, però un desenllaç sorprenent i cruel van engegar a dida noranta minuts de treball honest. La inexplicable expulsió d'Alex Masuet -només portava dos minuts sobre el terreny de joc- i l'aparició meteòrica del veterà caçagols Santi Triguero, van posar al Santfe a les portes de l'abisme. Una derrota tan dolorosa com injusta que va amargar el partit 300 d'Andrés González. Ara toca refer-nos i viatjar a Figueres a per tres punts més que necessaris per sortir de les posicións roges. Tenim per endavant 30 finals i 90 punts. però també cal ser conscient que la situació actual obliga a moure fitxa.

El Santfeliuenc va comparèixer a Les Grases conscient que es posaven en joc més de tres punts i amb el simbolisme del partit 300 d'Andrés González planant sobre le cap de tothom. I els blanc-i-blaus van sortir decidits a tot i superant d'entrada un desdibuixat Vilafranca. Al 4' una centrada de Dani Maldonado la va rematar de cap desviada Álex Bolaños. I tot i que els quadaribarrats van donar un parell d'ensurts, el Santfeliuenc va seguir dominant amb autoriat. Al minut 21 el domini va trobar la recompensa buscada. Un servei subtil en profunditat d'Alex Bolaños a Adri Ruiz va deixar en evidència la defensa visitant. Adri Ruiz es va endinsar dins l'àrea i va assistir perquè Éric Pacheco creués a la xarxa. Un gol que pintava una alegria, però, que va ser efímera. Cinc minuts més tard Oribe es va trobar sol al mig del camp, va maniobrar sense oposició i es va inventar un xut potent i col·locat que va batre Santi. Un gol que espatllava uns grans minuts del Santfe. Els d'Andrés González van estar a punt de tornar a agafar la davantera al marcador però un cop de cap a boca de canó de David Toro (27') el va treure en el llindar de la ratlla de gol Miguel Ramos. Als darrers passatges del primer acte, el Vilafranca es va aprofitar del major esforç dels locals per estirar una mica les seves línies però sense posar en perill la porteria de Santi.

Després de l'intermedi les coses no podien començar més bé. En una acció de falta, Álex Bolaños i Dani Maldonado es van passar la pilota perquè aquest últim centrés i emergís la figura providencial de Joserra que, amb l'esperó, va enviar la pilota a la xarxa. El Santfeliuenc entrava molt bé i estava superant els penedesencs amb autoritat. Al 58' una combinació entre Toro i Adri Ruiz va fregar el gol però l'ex migjapunta del Castelldefels no tenia afinada la punteria. Els blanc-i-blaus agradaven l'afició però com ja es repeteix amb mamífera freqüència la tarda es va començar a tòrcer. Al 72' en una centrada precedida d'una sèrie de rebots, el killer de l'àrea Santia Triguero apareixia al segon pal per connectar una rematada subtil que va costar l'empat a 2. Un cop severíssim del que el santfeliuenc es va refer de seguida. En la següent acció al gol, David Toro es va fer amb una pilota i va avançar decidit a porteria pero el seu xut, potser un pèl precipitat ja que tenía metres per seguir progressant, es va marxar fora. I per reblar el cúmul de desgràcies l'expulsió d'Álex Masuet, que portava 120 segons al camp. Una expulsió desmesurada. I tot i la inferioritat el Santfeliuenc no va renunciar a seguir atacant amb convicció perseguint una victòria amb dedicatòria. Al 83' una falta executada per Joserra la va desviar amb la punta del guant Miguel Ramos. I a la sortida del córner posterior, David Toro sol davant el guardaxarxes vilafranquí va picar massa la pilota. La desgràcia s'estava covant a foc lent. I va explotar amb cruesa quan una centrada de Marc Duran la va rematar de cap a la xarxa un desmarcat i oportunista Santi Triguero. Una galleda d'aigua més freda i torrencial que mai com a trist epíleg que nimbava la cinquena derrota.

El Santfeliuenc perdia un partit que va meréixer guanyar amb suficiència. La desgràcia, un cop més, sortia al pas d'un equip que va rebre un càstig massa rotund. I el pitjor de tot plegat és que ni l'afició ni Andrés González van poder celebrar una victòria que es va treballar amb tenacitat. Una afició que va mirar amb preocupada resignació una nova tarda trista que va començar amb notes alegres.

Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Álex Masuet, 76'), Álex Bolaños (Faura, 81'), David Toro, Adri Ruiz (Imanol, 74') i Éric Pacheco.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Marc Duran, Aitor Casas, Fontanils (Sergi Morteno, 69'), Joan Castillo, Medina, Isaac Maldonado (Santi Triguero, 57'), Oribe, Bernat, Bueno i Gestí (Víctor Marchán, 79').

Gols: 1 - 0, Éric Pacheco, 21'. 1 - 1, Oribe, 26' 2 - 1, Joserra, 48' 2 - 2, Santi Triguero, 72' 2 - 3, Santi Triguero, 86'

Àrbitre: Congost Larrosa, la seva actuació va ser dolenta. Va amonestar el santfeliuenc Alberto; i els vistants Aitor Casas, Isaac Maldonado i Gestí. Va epxulsar amb targeta vermella Álex Masuet (78').

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va fer tot el que havia de fer per sumar els tres punts. Maluradament el destí ens va tornar a jugar una mala passada.

- La situació es fa molt molt delicada. Cinc punts en vuit partit són una bagatge porbre. Queda molta lliga però es reacciona aviat o el futur es pot tornar massa tèrbol.

- El Vilafranca es va trobar amb una victòria afortunada que no va meréixer. Els d'Iván Moreno van donar moltes facilitats en defensa.

Imatges del partit

Imatges del Satnfeliuencfc 2-3 Vilafrancafc

Resum del partit

Resum del Satnfeliuencfc 2-3 Vilafrancafc

Roda de premsa

Declaracions d'Andrés, entrenador del SFC

#primerequipo #actualitat #terceradivisión #grupov #prensa #fcvilafranca

bottom of page