top of page

És l'hora de la reacció!


​Tocar posar el rellotge a zero, passar pàgina i començar a sumar de tres en tres. És la recepta per una reacció que tota l'afició de Sant Feliu espera. Ens hem vist en pitjors escenaris i ens hem sortit, només cal recordar la temporada 2012-2013 quan un Santfe en posicions de descens va guanyar a domicili el Tàrrega i va iniciar una reacció que el va fer coquetejar amb l'ascens i que va posar el terreny per a l'ascens que ara gaudint la temporada següent. El Figueres, malgrat el seu potencial, no se li ha donat malament al Santfe -dues victòries en sengles visites- i les terres de Girona sempre són una terra de promissió. Ara més que mai els punts són imprescindibles per a una reacció que tots volem i que els futbolistes necessiten.

UE FIGUERES ... SANTFELIUENC FC ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM JORNADA: 9 DATA: DIUMENGE 18 D'OCTUBRE HORA: 16:30 PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Vilafant, @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @UEFigueres TEMPS PREVIST: TARDA ENNUVOLADA AMB RISC DE PRECIPITACIONS; TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Tocar posar el rellotge a zero, passar pàgina i començar a sumar de tres en tres. És la recepta per una reacció que tota l'afició de Sant Feliu espera. Ens hem vist en pitjors escenaris i ens hem sortit, només cal recordar la temporada 2012-2013 quan un Santfe en posicions de descens va guanyar a domicili el Tàrrega i va iniciar una reacció que el va fer coquetejar amb l'ascens i que va posar el terreny per a l'ascens que ara gaudint la temporada següent. El Figueres, malgrat el seu potencial, no se li ha donat malament al Santfe -dues victòries en sengles visites- i les terres de Girona sempre són una terra de promissió. Ara més que mai els punts són imprescindibles per a una reacció que tots volem i que els futbolistes necessiten.

Ja no val mirar enrere. El Santfeliuenc ha de pensar que a Figueres comença una nova lliga i que com ja va passar els dos primers exercicis a Tercera s'hi pot guanyar -0 a 3 i 1 a 2 n'han de ser una bona guia-. Andrés González ha treballat intensament mirant de conscienciar el seus futbolistes. De vegades cal treballar més els aspectes morals que no pas tàctics i això és el que el cos tècnic mira d'enfortir. Per a la tarda de diumenge l'entrenador blanc-i-blau no podrà comptar amb el concurs d'Álex Masuet. El davanter ha estat sancionat amb dos partits arran de la seva absurda expulsió en la jornada anterior.

Acord entre les directives del Figueres i el Santfeliuenc per als socis, l'entrada a 5€ Els socis del Santfeliuenc que es desplacin a la capital de l'Alt Empordà pagaran 5€ per accedir al recinte figuerenc. L'acord tindrà reciprocitat per al partit de tornada a Les Grases.

Figueres apunta alt El Figueres arriba a la novena jornada en un còmoda vuitena posició amb 12 punts. Un inici interessant si tenim present que la temporada passada va ocupar posicions de descens durant el primer quart de la competició. La reacció, però, de la mà d'Eduardo Vílchez va ser tan meteòrica con sorprenent, i és que els blanc-i-blaus van acabar jugant la promoció en un desenllaç increïble. Tot i que els figuerencs no van superar la primera eliminatòria contra el Numancia B, sí van deixar un treball fet que esperen completar enguany amb la consolidació del bloc del curs passat. El golejador Javi Revert, 5 gols, és el principal referent d'un equip que acostuma a tractar bé la pilota i que enguany ha arribat als quarts de final de la Copa Catalunya.

Unió Esportiva Figueres Any de fundació: 1919 President: José Antonio Revilla Indumentària: Samarreta blanc-i-blava, pantaló blau Estadi: Municipal de Vilatenim Aforament: 9.500 espectadors Temporades a Segona A: 7 Temporades a Segona B: 17 Temporades a Tercera: 20 Web: uefigueres.cat

Plantilla: Porters: Gallego (Banyoles) i Aleix Prunés (Besalú). Defenses: Costa, Masó, Chicho, Quimo, Varese (Farners), Cunill i Sergi Romero (Peralada). Migcampistes: Alexis (Girona B), Roger Vidal, Brugué (Figueres, juvenil), Ferran Grau, Pedro del Campo, Venzal (Palamós) i Marc Serramitja. Davanters: Rixi Mercader, Marc Bonaventura, Javi Revert i Adrià Casanova (Banyoles).

Què va passar a l'últim Figueres-Santfe? Tercera Divisió, jornada 25 (1 de març de 2015) UE Figueres 1 (Javi Revert, 24') - Santfeliuenc 2 (Èdgar Mayor, 21' i Quiles, 82')

#previa #temporada201516 #terceradivisión #grupov #uefigueres #primerequipo

bottom of page