top of page

Mata fa justícia poètica


​Un gol de Joan Mata quan el temps agonitzava va permetre salvar un punt i de pas fer justícia poètica ja que el Santfeliuenc no només mereixia aquest punt sinó que fa ver mèrits per obtenir-ne els tres. La falta de punteria aliada amb l'absència d'un punta pur, i la manca de concentració en alguns passatges del joc van barrar la possibilitat de sumar una victòria tan necessària. El Gavà no va acreditar la seva situació a la classificació i va viure de petites coses que a punt va estar de donar-li tres punts desmesurats. Un punt que cal valorar de manera positiva en una setmana tripartida: Gavà, Masnou i Palamós.

SANTFELIUENC FC 2 (ADRI RUIZ, 26' I MATA, 92') ... GAVÀ CF 2 (CAZORLA, DE PENAL, 24' I RAÍLLO, 70') ÀRBITRE: XAVI BERTOMEU GARCIA (DELEGACIÓ DE BARCELONA) CAMP MUNICIPAL LES GRASES ASSISTÈNCIA: 375 ESPECTADORS TARDA VESPRE AMB CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 19 GRAUS

Un gol de Joan Mata quan el temps agonitzava va permetre salvar un punt i de pas fer justícia poètica ja que el Santfeliuenc no només mereixia aquest punt sinó que fa ver mèrits per obtenir-ne els tres. La falta de punteria aliada amb l'absència d'un punta pur, i la manca de concentració en alguns passatges del joc van barrar la possibilitat de sumar una victòria tan necessària. El Gavà no va acreditar la seva situació a la classificació i va viure de petites coses que a punt va estar de donar-li tres punts desmesurats. Un punt que cal valorar de manera positiva en una setmana tripartida: Gavà, Masnou i Palamós.

De nou un bon i atrevit Santfeliuenc va despuntar des dels primers minuts contra un dels equips que millor futbol han ensenyat al primer quart de la lliga. Éric Pacheco per la banda esquerra i els detalls de classe d'Adri Ruiz van portar la defensa gavanenca de corcoll. Àlex Pla i el veterà Albert Cazorla es van fer un fart de tallar a l'àrea centrades que buscaven la xarxa. En una de molt clara, Éric Pacheco (21') va obligar Cervantes a enviar una pilota enverinada a la seva porteria. En el córner posterior, un cop de cap franc de David Toro va ensopegar amb les cames d'Éric Alcaraz. Pero de nou la desgràcia va jugar una mala passada al Santfeliuenc. En una de les primeres aproximacions ofensives gavanenques, una pilota aèria va topar amb la mà de Joserra. Penal inapel·lable que no va desaprofitar Cazorla. I és que quan tot va mal ... Sortosament al Santfeliuenc li van quedar forces per redreçar el rumb d'immediat i amb orgull Éric Pacheco li va pispar la cartera al porter gavanenc i la seva passada la va aprofitar Adri Ruiz creuant a la xarxa una certera rematada. El Santfeliuenc havia fet el més difícil. Els blanc-i-blaus van agradar i molt amb un joc fluid, dinàmic i combinatiu per bé que va mancar més decisió de mossegar en atac. El Gavà va donar un avís mitjançant un xutàs d'Iu Ranera (39') que va obligar Óliver a fer l'estirada de la tarda en una demostració de reflexos. El Santfeliuenc estava posant sobre la taula bons arguments perquè l'afició s'enganxés.

A la represa, els blanc- i-blaus no van baixar el peu i als primers deu minuts Éric Pacheco i Adri Ruiz van posar a prova la defensa gavanenca, i fins i tot durant molts minuts la sensació de superioritat local era tan evident que el segon gol s'estava cuinant a foc lent. Però el futbol està sent molt cruel aquesta temporada. I al minut 70 una acció sense aparent perill i gairebé rutinària va posar els blanc-i-blaus als peus de l'abisme. Una pilota que va circular entre la defensa santfeliuenca va anar als peus de Raíllo que, com qui no vol la cosa, va fer una rematada mig fent-se perdonar per posar el l a 2 al marcador i inundar de dolor les Grases. Va tocar refer-se d'un sotrac moral. Una mica amb tot el Santfeliuenc ho va intentar. Tant Adri Ruiz com Joserra ho van provar però sense que les rematades superessin la teranyina defensiva. Tanmateix el destí per un dia sí va ser generós. Una magnífica centrada d'Adri Ruiz va trobar el camp mirífic de Mata per enviar la pilota al fons de la xarxa i de pas fer justícia poètica. Un gol agònic que permet rescabalar un punt per seguir creient en la feina honesta d'un grup de futbolistes que cada partit s'hi deixen la pell.

Viatge a El Masnou La Tercera no s'atura i el proper dissabte a les 20:30 hores arriba un altre partit decisiu, Masnou - Santfeliuenc. A Ràdio Sant Feliu en directe des de les 20:15 hores. No ues el perdeu, si tots estirem de la corda al final aquest Santfe se'n sortirà.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Guille Sarmiento, 74'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Éric Pacheco (Mata, 85'). CF Gavà: Éric Alcaraz, Joel, Jaime, Àlex Pla, Cazorla, Cervantes (Pujol, 74'), Chiriri (Cifu, 89'), Iu Ranera, Raílo, Del Moral (Roger Escoruela, 62') i Cano.

Gols: 0 - 1, Cazorla, de penal, 24' 1 - 1, Adri Ruiz, 26' 1 - 2, Raíllo, 70' 2 - 2, Mata, 92'

Àrbitre: Bertomey García, ek seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Alberto, Joserra, Dani Ortiz i Tena; i als gavanencs Joel, Cervantes, Chirri i Del Moral.

Incidències: La Penya Sentiment Immoral va estrenar ubicació a l'extrem esquerre de la tribuna. La penya es va fer sentir de valent amb l'acompanyament musical de la Txarangada de l'Ateneu.

Quadern de notes: - Mata va fer justícia poètica amb un gol que val un valuós punt. - Setmana amb doble compromís: Masnou i Palamós. Hem de sumar de tres en tres per mirar el futur amb il·lusió.. - Aquest Santfeliuenc camina en progressió però cal afinar la punteria. - El Gavà va decebre. El punt va ser un premi excessiu per a un equip que no està tan bé com en l'inici.

#terceradivisión #primerequipo #prensa #cfgavà #grupov #actualitat

bottom of page