top of page

Una gravíssima decisió arbitral priva de dos punts a un gran Santfeliuenc


​Gravíssim! Un imaginat gol fantasma -assenyalat per l'assistent amb molts dubtes i concedit per l'àrbitre-, que ni tan sols ho va ser de fantasma perquè la pilota sempre va estar lluny de la línia de gol, va arruïnar de manera cruel, inexplicable, injusta, arbitrària i terrible un gran treball del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus van ser molt superiors al Masnou però no van saber tancar el partit amb un tercer gol. David Toro va tenir a la seves botes la sentència en una contra que no va poder culminar. En el descompte i a la sortida d'un córner es va produir un desenllaç que ja forma part de la història més horrible del futbol. Al Santfeliuenc no li van deixar sumar els tres punts que s'havia guanyat a pols... i a tots se'ns va quedar una cara de ximples que no cal expressar amb paraules. Ara més que mai l'afició ha d'estar amb aquests futbolistes. I el millor homenatge és omplir Les Grases perquè els tres punts contra el Palamós estan garantits.

CD MASNOU 2 (DAVID LLOBET, 49' I DAVID LLOBET, 92') ...SANTFELIUENC FC 2 (DANI ORTIZ, 16' I QUILES, 67')

ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ BARCELONA)

MUNICIPAL CARRETERA D'ALELLA

ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS

TEMPS: VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU, 18 GRAUS

Gravíssim! Un imaginat gol fantasma -assenyalat per l'assistent amb molts dubtes i concedit per l'àrbitre-, que ni tan sols ho va ser de fantasma perquè la pilota sempre va estar lluny de la línia de gol, va arruïnar de manera cruel, inexplicable, injusta, arbitrària i terrible un gran treball del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus van ser molt superiors al Masnou però no van saber tancar el partit amb un tercer gol. David Toro va tenir a la seves botes la sentència en una contra que no va poder culminar. En el descompte i a la sortida d'un córner es va produir un desenllaç que ja forma part de la història més horrible del futbol. Al Santfeliuenc no li van deixar sumar els tres punts que s'havia guanyat a pols... i a tots se'ns va quedar una cara de ximples que no cal expressar amb paraules. Ara més que mai l'afició ha d'estar amb aquests futbolistes. I el millor homenatge és omplir Les Grases perquè els tres punts contra el Palamós estan garantits.

El lamentable desenllaç no pot tacar la gran imatge que va oferir un Santfeliuenc en tendència clarament alcista que es traduirà el proper diumenge en una victòria contra el Palamós. Tot i que el Masnou va sortir pressionant aviat els blanc-i-blaus es van fer amb el domini. Una genialitat d'Adri Ruiz (6') va acabar sense èxit en una rematada excessivament tímida. Amb el domini absolut de la pilota, els d'Andréz González van comenar a crear perill amb generositat. David Toro (12') en una rematada a l'interior de l'àrea que va topar amb la defensa, i un xut sensacional d'Éric Pacheco (13') que va obligar Rafa Leva a fer l'estirada de la nit, van posar el color vermell a la cara dels defenses maresmencs. I al minut 16 en una falta assajada, Álex Bolaños posava una pilota vellutada al cap de Dani Ortiz que amb un escorç de manual enviava la primera al fons de la xarxa.Un gol que va fer justícia a la insistència santfeliuenca. Amb el gol el Santfeliuenc va voler seguir atacant si bé els locals, primer tímidament i després amb més convicció, van començar a sovintejar els dominis d'Óliver. David Llobet va tenir la més clara a la mitja hora, però la resposta va arribar aviat amb un xut de David Toro a qui de nou va sortir al camí Rafa Leva. A les acaballes, els masnovins ho van intentar en jugades d'estratègia però Óliver es va mostrar molt sòlid per mantenir la porteria a zero i guanyar l'intermedi amb una victòria més que justa i fins i tot curta.

Després de la represa ...zas!. El Masnou semblava un altre equip. Al 48' una centrada de Márquez va fregar el travesser. I un minut més tard calia tornar a posar el comptador a zero. En una pilota aèria sense aparent perill Óliver va posar la mà i Llobet atent rematava de cap per enviar-la a a la xarxa. I malgrat el cop sever el Sanntfeliuenc no es va arronsar i va tornar a insistir en el seu joc de toc, combinació i oportunitats. Al 61' Rafa Leva va treure amb tot el cos una gran rematada de Bolaños. El Santfe se sentia superior i havia recuperat amb comoditat tot el domini davant un rival amb l'aigua al coll i esperant clemència. Grans minuts de futbol que va rubricar al 67' Juan Quiles en una rematada esplèndida després d'una jugada col·lectiva. El gran Rafa Leva no va poder fer-hi res davant la magnífica rematada ajustada al pal de l'extrem del blanc-i-blau que va oferir la seva millor versió. I tot just quan celebràvem el segon, David Toro en una pilota robada al mig del camp es va anar de cap a barraca però el defensa Guti li va arrabassar l'esfèric quan molts pensaven en la sentència. Va ser, potser l'únic punt obscur: no saber sentenciar quan el vent de la història bufava de popa. Els d'Andrés González van pagar l'esforç i els locals ho van aprofitar per fer un pas endavant i obligant a recular. Al darrers vint minuts els de Miguel López es van fer un fart de llançar córners i penjar pilotes a la cassola, per bé que Óliver i la defensa van saber drenar tot i més. Amb el temps consumint-se, el jove Guille Sarmiento podria haver donat una gran alegria en una contra sense resolució. Una alegria que es va transmutar en tristor i indignació amb el desenllaç. En un córner en direcció al segon pal i gran embolic de cames i caps, l'assistent per pura intuïció esbiaixada concedia un gol que mai no va existir. Una pena. Un desconsol. Una tragèdia. Quanta indignació!

CD Masnou: Rafa Leva, Márquez, Dani Prieto (Mendo, 59'), Guti (Gerard Artigas, 71'), Samper, Edu Domingo, Llobet, Juanma, Ferran Alabau, Òscar Arnau i Èdgar Mayor (Pol, 68').

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto. Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Guille Sarmiento, 77') Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Imanol, 70') i Éric Pacheco (Mata, 86'). Gols: 0 - 1, Dani Ortiz, 16' 1 - 1, Llobet, 49' 1 - 2, Quiles, 67' 2 - 2, Llobet Àrbitre:

Ferrero Mansilla, va engegar en orris un bon arbitratge. Mai hauria d'haver concedit un gol que ningú va veure. Davant el dubte no es poden prendre decisions tan doloroses. Va amonestar els locals Ferran Alabau i Dani Prieto; i als santfeliuencs Alberto, Dani Ortiz, Imanol i Óliver. Va expulsar amb vermella directa Andrés González (93').

Quadern de notes:

- El gran partit del Santfeliuenc va quedar tatuat amb foc per una decisió arbitral que devalua la competició. Mai es pot prendre una decisió de tanta volada sense tenir la seguretat que la pilota havia entrat. Les imatges van ser concloents: la pilota mai va entrar i ni tan sols es pot parlar de gol fantasma.

- De nou el joc combinatiu i alegre del Santfeliuenc va agradar i molt. I Quiles va oferir la seva millor versió. - És una llàstima que fent tantes coses bé el premi sigui tan menor. - El Masnou es va endur un punt excessiu.

Roda de premsa

Declaracions d'Andrés, entrenador del Santfeliuenc FC

Santfe TV

#prensa #temporada201516 #cdmasnou #terceradivisión #grupov #primerequipo

bottom of page