top of page

A per una victòria que faci justícia


No podem esperar més. El Santfeliuenc està obligat a sumar els tres punts i de pas esborrar d'una volada l'amargor pel desenllaç injustificat del partit intersetmanal a Masnou. Gairebé per un qüestió de justícia esportiva els blanc.i-blaus mereixen una victòria que es resisteix però que es busca des de fa setmanes. Per a rebre un Palamós irregular, Andrés González no es podrà seure a la banqueta a causa de l'expulsió a El Masnou. El Santfeliuenc ha recorregut la decisió del Comitè de Competició.

SANTFELIUENC FC ... CF PALAMOS

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 12

DIUMENGE 1 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV (a través del web), Ràdio Palamós, @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @palamoscf

TEMPS PREVIST: TARDA ENNUVOLADA, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

No podem esperar més. El Santfeliuenc està obligat a sumar els tres punts i de pas esborrar d'una volada l'amargor pel desenllaç injustificat del partit intersetmanal a Masnou. Gairebé per un qüestió de justícia esportiva els blanc.i-blaus mereixen una victòria que es resisteix però que es busca des de fa setmanes. Per a rebre un Palamós irregular, Andrés González no es podrà seure a la banqueta a causa de l'expulsió a El Masnou. El Santfeliuenc ha recorregut la decisió del Comitè de Competició.

El Santfeliuenc ha de continuar en la mateixa línia de progressió per superar el degà del futbol català. Andrés González i l'equip tècnic han treballat per recuperar forces després del gran esfortç de dimecres. Els blanc-i-blaus encadenen tres empats consecutius i una victòria seria providencial per mirar de sortir dels tres últims llocs de la classificació i a la vegada situar-se a només dos puntets de la zona mitja baixa de la classificació. Són, doncs, punts cabdals per no despenjar-se de la zona mitja de la classificació. Andrés González no podrà comptar amb el concurs del lesionat Dani Maldonado.

Petició a tota l'afició

La directiva del Santfeliuenc fa una crida a tota l'afició perqupe aquest diumenge ompli Les Grases i mostri el suport a uns futbolistes que el passat dimecres van patir una decisió injusta. Cal estar els noranta minuts amb els nostres jugadors perquè els tres punts no poden marxar de casa.

El Palamós s'abona a la irregularitat

El projecte que dirigeix Joan Mármol ha començat de manera irregular. La directiva costabravenca va confiar en l'entrenador que la temporada passada va capgirar la cara de l'equip i el va conduir a l'onzena posició. Fins ara, una mica de tot, derrotes inesperades i victòries com les del passat dimecres contra el Júpiter demostrant capacitat de reacció. A part de mantenir el bloc de la temporada passada amb algunes baixes notables com Del Moral i Sergi Arimany, al renovat estadi municipal Palamós-Costa Brava han arribat jugadors de pes a Tercera, com ara Roger Matamala (Terrassa), Narcís Barrera (Figueres), Coro (Peralada) o Makaay (Masnou). L'objectiu: consolidar la categoria i seguir creixent per a un futur més ambiciós.

Club Futbol Palamós Any de fundació: 1898 President: Joan Pau Pérez Indumentària: samarreta amb llistes horitzontals grogues i blaves, pantaló blau Aforament: 4.500 espectadors Temporades a Segona A: 6 Temporades a Segona B: 4 Temporades a Tercera Divisió: 18 Web: palamoscf.cat

Plantilla:

Porters: Joan Bayona i Alex Manzano (Borja)

Defenses: Adrià Garcia, Pastor (Peralada), David Cano, Ayala (R.Madrid, juv), Sebas (juv), Moha i Subi

Migcampistes: Àlex Fernández, Narcís Barrera (Figueres), Marçal Lladó (Sabadell B), Gerard Herrera i Matamala.

Davanters: Agi (Lloret), Marc Medina, Makaay (Masnou), Roger Matamala i Coro (Peralada)

Què va passar a l'últim Santfe-Palamós Tercera Divisió, jornada 31 (3-04-2015) Santfeliuenc 0 Palamós 1 (Moha, 52')

#previa #temporada201516 #primerequipo #palamóscf #terceradivisión #grupov

bottom of page