top of page

El Santfe ressuscita la il·lusió de Les Grases


El tren de la il·lusió torna a passar per Les Grases. Un Hat-trick de David Toro i una genialitat en forma de gol d'Adri Ruiz van dirigir el camí de la victòria. Una victòria a més amb capacitat de reacció. Però com som patidors de mena, el que era una festa va amenaçar de convertir-se en una tragèdia en la nit de difunts quan el Palamós va passar de perdre 4 a 1 al minut 88 a 4 a 3 al 92'. Les parques van planar per Les Grases. Sortosament el final ens donava un respir immens que significa, que no és poc, sortir de posicions de descens. Jornada reivindicativa: la penya Sentiment Immortal va exhibir una pancarta en què es reclamava no jugar amb la il·lusió del Santfe. La il·lusió que torna a Les Grases després de 50 dies sense sentir el dolç perfum de la victòria. Aquest és el camí i la propera setmana a la Verneda i contra el sorprenent Júpiter. Que la il·lusió, no s'aturi!


SANTFELIUENC FC 4 (DAVID TORO, 25'; DAVID TORO, 44'; ADRI RUIZ, 65' I DAVID TORO, 83') ... PALAMÓS CF 3 (CORO, 17'; MOHA, 88' I DAVID TORRES, 92')

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÁZQUEZ (DELEGACIO BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 375 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU, 17 GRAUS


El tren de la il·lusió torna a passar per Les Grases. Un Hat-trick de David Toro i una genialitat en forma de gol d'Adri Ruiz van dirigir el camí de la victòria. Una victòria a més amb capacitat de reacció. Però com som patidors de mena, el que era una festa va amenaçar de convertir-se en una tragèdia en la nit de difunts quan el Palamós va passar de perdre 4 a 1 al minut 88 a 4 a 3 al 92'. Les parques van planar per Les Grases. Sortosament el final ens donava un respir immens que significa, que no és poc, sortir de posicions de descens. Jornada reivindicativa: la penya Sentiment Immortal va exhibir una pancarta en què es reclamava no jugar amb la il·lusió del Santfe. La il·lusió que torna a Les Grases després de 50 dies sense sentir el dolç perfum de la victòria. Aquest és el camí i la propera setmana a la Verneda i contra el sorprenent Júpiter. Que la il·lusió, no s'aturi!


El Santfeliuenc va dir adéu a 50 dies sense conèixer la victòria, i ho va fer en un partit amb pluja de gols i emocions. Els blanc-i-blaus necessitaven conciliar el bon futbol de les darreres jornades amb una victòria. I les coses, però, no van començar gens bé quan Coro (17') en solitari davant Óliver i després d'una centrada va inaugurar el marcador. La resposta no es va der esperar i els d'Andrés González, que s'ho va mirar des de la tribuna, van fer 25 minuts de gran futbol premiats amb dos gols. Al 25' una jugada assajada la va culminar a la xarxa Davi Toro amb la testa i aprofitant la precisió d'Álex Bolaños. I quan el rellotge consumia els darrers segons, David Toro va aprofitar una passada d'Álex Bolaños, que va trencar la defensa empordanesa, per capgirar el marcador. Borratxera de bon futbol amb un Santfe que es reivindicava amb convicció i que feia gaudir una afició molt necessitada d'alegries.

A la segona part, el Santfeliuenc, enfortit pel resultat, es va fer fort al centre del camp i va superar en velocitat un Palamós sempre a remolc i amb poca capacitat de reacció. Joserra al 53' va entreveure el gol en una rematada de cap a boca de gol sense punteria. Al 65' l'èxtasi. Adri Ruiz, que no feia ni 60 segons que era al camp, va fer un dels gols de la jornada quan des del vèrtex esquerre de l'àrea es va inventar un xut col·locat que es va empassar Bayona. De mocadors blancs. David Toro (83') va tancar la seva tarda de gols signant un Hat-trick després d'aprofitar una assistència d'Álex Bolaños en ple deliri a Les Grases. Quan l'equip i el públic celebraven la victòria, els palamosins van posar el suspens. Primer al 88' mitjançant Moha en un llançament de falta afortunat que va tocar en la tanca defensiva, i al descompte quan David Torres es va trobar amb una pilota que procedia d'una gentilesa de la rereguarda santfeliuenca que no va saber tallar la cavalcada desbocada d'Agi. Per uns instants la tragèdia es va ensumar a Les Grases. Al final, però, la victòria servia per sortir del descens i donar-se un respir després de setmanes molt dures que van tenir el seu clímax a Masnou en una acció que portarem clavada a la memòria molts anys.


Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Álex Masuet, 71), Imanol, David Toro (Guille Sarmiento, 84'), Álex Bolaños i Éric Pacheco (Adri Ruiz, 64').


Palamós CF: Joan Bayona, Gerard Herrera, Cano, Pastor, Subi (Ayala, 46'), Matamala, Agi, Barrera (David Torres, 69'), Coro, Medina (Marçal Lladó, 46') i Moha.


Gols:

0 – 1, 17' Coro

1 – 1, 25' David Toro

2 – 1, 44' David Toro

3 – 1, 65' Adri Ruiz

4 – 1, 83' David Toro

4 – 2, 88' Moha

4 – 3, 92' David Torres


Àrbitre:

Carrillo Vázquez, sense complicacions. Els dos equips li ho van posar fàcil. Va mostrar targeta groga als visitants Cano i Pastor.


Quadern de notes:

- Admirable Santfeliuenc. No ens cansem de reconèixer el mèrits d'aquests futbolistes nostres amb fam de bon futbol i justícia poètica.

- Hat-trick per a un David Toro cada setmana millor.

- Aquest és el camí que entre tots anirem fent. Queden 26 finals i el convenciment que amb el suport de tota l'afició de Sant Feliu la història tindrà un final feliç.

- Els partits no s'acaben al minut 88. Vam estar a punt de llançar a l'escombraria un partit decisiu que guanyàvem 4 a 1. No val a badar. Ens juguem molt cada jornada i els punts perduts passen una factura terrible.

- El Palamós es va avançar però va desaparèixer durant 70 minuts. La reacció final, més de fortuna que buscada, ens podria haver donar un seriós disgust.


Roda de premsa

Declaracions d'Andrés, entrenador del Santfeliunec FC

bottom of page