top of page

El Santfeliuenc - Morell es veurà a tot Catalunya


Dia gran per a la història del Santfeliuenc Futbol Club. Quan el degà de l'esport de Sant Feliu és a punt de fer 110 anys, les càmeres de televisió tornaran a portar el nom del club i la ciutat arreu de Catalunya. Per segon cop un partit del Santfe es podrà seguir en directe en una televisió generalista i amb una gran audiència potencial. Tot això aquest diumenge a les 12:30 hores.

Del 19 de gener de 2007 al 15 de novembre de 2015

El dissabte 19 de gener de 2007 Televisió de Catalunya, a través del seu canal temàtic Esport 3, va emetre el partit entre el Santfeliuenc i el Vilaseca que va servir per a reinaugurar el reconvertit Parc Esportiu de les Grases. El resultat esportiu no va ser bo, els blanc-i-blaus van perdre-hi 1 a 4, però sí el televisiu, ja que el partit va tenir una audiència de 107.000 espectadors. Aquella temporada el Santfe de Joaquín Vique es va refer i va assolir la permanència a Preferent, una permanència que amb el pas dels anys tothom ha valorat com el pròleg de la millor dècada del nostre futbol. Vuit anys més tard, el futbol televisat per a tot Catalunya torna a través de La Xarxa i en duel cabdal per al present del nostre equip a Tercera Divisió.

La Xarxa a través del seus canals locals

El Santfeliuenc-Morell es podrà seguir a través dels canals locals que formen la xarxa de televisions. A Sant Feliu ho veureu connectant Esplugues Televisió i El Punt Avui Televisió a partir de les 12:25 hores. Al descans, s'hi oferirà un reportatge del nostre club en què hi haura diverses intervencions que reflexionen sobre el passat, present i futur.

#primerequipo #actualitat #temporada201516 #cdmorell #laxarxa #santfetv

bottom of page