top of page

El Santfeliuenc, un club a punt de fer 110 anys


No, la segona tampoc va ser la bona. La segona retransmissió televisiva del Santfeliuenc per un canal generalista tampoc va ser propícia. El Santfe va tornar a perdre i com en aquella ocasió del 19 de gener de 2007 ho va fer contra un equip del Camp de Tarragona. Tanmateix el que sí evidencien aquests anys és l'espectacular progressió tant esportiva com comunicativa del degà de l'esport de Sant Feliu. Avui, el Santfeliuenc és un referent de la imatge de la ciutat arreu de Catalunya. Treballem entre tots per no malbaratar aquest immens llegat.

El Santfeliuenc, un club a punt de fer 110 anys

Aquest és el títol que va escollir La Xarxa per oferir un breu però intens reportatge del passat, present i futur del nostre club. Un gran document que podeu tornar a veure aquí. I també podeu tornar a veure el partit sencer, un partit, no obstant que no va tenir el resultat que esperàvem. Haurem d'esperar a la tercera ... i que sigui ben aviat.

#temporada201516 #110aniversario

bottom of page