top of page

A recuperar la bona sintonia


Abrigueu-vos bé i a pels tres punts. Amb el fred a sobre Les Grases, el Santfeliuenc necessita redreçar el rumb i tornar als bons costums després de la dolorosa ensopegada del Morell. Endavant tindrà un rival incòmode que està fent una gran temporada en el seu retorn a categoria nacional. La penya Sentiment Immortal aprofitarà el retorn de Carlos Cano amb la samarreta vallesa per lliurar-li el "Maradona de les Rambles" que l'acredita com el jugador més regular de la passada campanya.

SANTFELIUENC FC ... EC GRANOLLERS

ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ SABADELL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 15

DIUMENGE 22 NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, Ràdio Granollers, @Radio_SantFeliu, @ecgranollers

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Abrigueu-vos bé i a pels tres punts. Amb el fred a sobre Les Grases, el Santfeliuenc necessita redreçar el rumb i tornar als bons costums després de la dolorosa ensopegada del Morell. Endavant tindrà un rival incòmode que està fent una gran temporada en el seu retorn a categoria nacional. La penya Sentiment Immortal aprofitarà el retorn de Carlos Cano amb la samarreta vallesa per lliurar-li el "Maradona de les Rambles" que l'acredita com el jugador més regular de la passada campanya.

No val a badar. El Santfeliuenc va desaprofitar la visita del Morell per posar-hi una certa distància amb les posicions vermelles i ara haurà de reaccionar i buscar les bones sensacions de les passades jornades contra un rival que sembla, d'entrada, poc propici. Andrés González mirarà que els seus futbolistes tornin a recuperar l'esperit del bon futbol mostrat contra Gavà, Masnou, Palamós, Júpiter... El tècnic blanc-i-blau recupera Dani Maldonado després de més d'un més de baixa.

Carlos Cano, segon premi "Maradona de les Rambles"

L'ex davanter del Santfeliuenc que tants dies d'alegria va donar en les seves dues temporades, un gol seu a Ascó va segellar la permanència, rebrà la II Edició del Maradona de les Rambles que atorga la penya Sentiment Immortal al jugador més regular. Cano s'està reivindicant amb la samarreta vallesana com un dels millors davanter de la categoria. Els set gols ratifiquen l'aposta ambiciosa que va fer el Granollers per ell.

EC Granollers, revivint els millors temps

Un clàssic del futbol català està de retorn a Tercera Divisió. Després d'una dècada al pou del futbol territorial, l'equip de la capital del Vallès Oriental suma la temporada 42 en la categoria de bronze del futbol espanyol. Després d'una brillant campanya rematada a la promoció contra el Santboià, el Granollers recuperava plaça d'honor entre els equips grans del futbol català. L'entrenador de l'ascens, Raúl Matito, va ser rellevat per un jove Albert García (Avià) que va confiar en la columna vertebral de l'ascens, 13 renovacions, i hi va incorporar jugadors molt cotitzats: Ortega (Terrassa), Ferran Vila (Rubí), Didi (Santboià), Roger (Prat) o el mateix Carlos Cano (Santfeliuenc). Tot plegat per bastir una plantilla competitiva i amb dinàmica victoriosa que arriba a la quinzena jornada amb 23 punts, a només dos de la quarta posició. Bones perspectives per a un projecte que es vol consolidar a Tercera fitant alt.

Esport Club Granollers Any de fundació: 1913 President: Xavier Abolafio Indumentària: samarreta blanca; pantaló blau Estadi: Municipal carrer Girona Aforament: 2.500 espectadors Temporades a Segona A: 1 Temporades a Tercera: 42 Web: esportclubgranollers.com Plantilla:

Porters: Ortega (Terrassa) i Joan (juvenil(

Defenses: Sergi Valls, Roger Bellavista, Gerard Font, David Durán i Eloi Zamorano (Girona B)

Migcampistes: Marc Burgos (Sabadell B), Riki (Vilassar Mar), Didí (Santboià), Ramon Suárez, Héctor, Roger (Prat), Edu Cosme i Álex Gil.

Davanters: David Baulí, Carlos Cano (Santfeliuenc), Marcelo (Avià), Ferran Vila (Rubí) i Roger Mora.

Què va passar a l'últim Santfe-Granollers? No hi ha consignat cap partit en categoria oficial

#primerequipo #temporada201516 #ecgranollers #terceradivisión #grupov #previa

bottom of page