top of page

Recital blanci-blau en una tarda de futbol total


El Santfeliuenc es va treure la ferida del Morell i ho va fer amb grandesa, bon futbol i molta emoció. I és que el primer Santfe-Granollers de categoria oficial va ser una simfonia de petites històries que va acabar amb l'èxtasi pel gol d'Eric Pacheco que tancava una tarda de futbol per no oblidar i per repetir més sovint. Abans David Toro i Adri Ruiz havien ensenyat el camí de la victòria que el Granollers va mirar d'impedir en una segona part rica de nervis, intensitat i emoció. Al final, una gran victòria que permet el Santfeliuenc pujar quatre graons a la classificació. I que tot això continuï perquè som en la línia bona. El proper diumenge els blanc-i-blaus mirarà de trencar la malastrugança amb el Terrassa.


SANTFELIUENC FC 3 (DAVID TORO, 10'; ADRI RUIZ, 36' I ÉRIC PACHECO, 92') ... EC GRANOLLERS 1 (DIDI, 58')

ÀRBITRES: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ DE SABADELL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE FREDA, TEMPERATURA DE 10 GRAUS


El Santfeliuenc es va treure la ferida del Morell i ho va fer amb grandesa, bon futbol i molta emoció. I és que el primer Santfe-Granollers de categoria oficial va ser una simfonia de petites històries que va acabar amb l'èxtasi pel gol d'Eric Pacheco que tancava una tarda de futbol per no oblidar i per repetir més sovint. Abans David Toro i Adri Ruiz havien ensenyat el camí de la victòria que el Granollers va mirar d'impedir en una segona part rica de nervis, intensitat i emoció. Al final, una gran victòria que permet el Santfeliuenc pujar quatre graons a la classificació. I que tot això continuï perquè som en la línia bona. El proper diumenge els blanc-i-blaus mirarà de trencar la malastrugança amb el Terrassa.


El Santfeliuenc reprèn la dinàmica guanyadora després de superar el Granollers per un convincent 3 a 1 en un gran partit que va tenir moltes històries. Els d'Andrés González van començar amb molta intensitat i ben aviat David Toro (10') va aprofitar una assistència d'Adri Ruiz per, en una rematada doble que primer va comptar amb una gran aturada d'Ortega, inaugurar el marcador. El gol va donar solidesa als blanc-i-blaus que van fer un futbol de gran qualitat amb boniques combinacions i moltes arribades als dominis d'Ortega que va demostrar la seva qualitat. Fruit d'una gran jugada col·lectiva, David Toro va assistir Adri Ruiz (36') que amb poc angle va deixar anar un xut potent i ajustat al pal que va batre per segon cop Ortega. AEl Granollers va mirar de reaccionar estirant línies i la millor ocasió va ser de Ferran Vila en un llançament còmode que es va anar als núvols.

Després de la represa, el domini va ser de clar color vallesà si bé el Santfeliuenc va respondre a còpia de contres. La més clara als primers minuts va passar per les botes de l'omnipresent David Toro i culminada per Éric Pacheco i que va ensopegar amb la creueta quan el gol ja se sentia als cors d'afició. El Granollers, tanmateix, va anar fent recular el Santfe i Didi al 58' va ficar al seu equip en la disputa dels punts en un llançament creuat amb la cama esquerra que va superar Óliver. Abans Óliver havia aturat un mà a mà mb David Baulí. El gol visitant va apujar el volum de la tensió. Per dues vegades els d'Albert García van desaprofitar dos lliures directes dins l'àrea. El Santfeliuenc va mirar de controlar la pluja d'atacs i a la contra podria haver sentenciat si David Toro hagués culminat a la xarxa una jugada en què va desbordar la defensa vallesana. En un final no apte per a cardíacs, els Granollers va tenir l'empat a tocar primer en una mitja rematada de Didi (85') que va fer lluir Óliver i després en una de Carlos Cano que va picar a la creueta. Amb el rellotge marcant el 90 i les emocions desbordades, l'enèsima contra dels blanc-i-blaus executada aquesta vegada per l'incombustible Carles Tena la va culminar a gol Éric Pacheco. L'esclat d'alegria de l'afició local estava més que justificat. Les Grases era una festa en una gran tarda de futbol tancada per la porta gran.


Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Joserra (Imanol, 75'), Pere, Tena, Maldonado (Quiles, 68'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Mata, 82') i Éric Pacheco.


EC Granollers: Ortega, David Duran (Héctor, 46'), Ramón Suárez (Bellavista, 83'), Eloi Zamorano, Gerard Font, Marc Burgos (David Baulí, 46'), Ferran Vila, Roger, Cano, Didi i Riki Alcántara


Gols:

1 – 0, 10' David Toro

2 – 0, 36' Adri Ruiz

2 – 1, 58' Didi

3 – 1, 92' Éric Pacheco


Àrbitre:

Calderiña Pavón. TG: als locals David Toro, Alberto, Maldonado, Adri Ruiz, Joserra, Éric Pacheco i Quiles; i als visitants Ramón Suárez, Gerard Font, David Baulí, Riki Alcántara i Bellavista.


Incidències:

Carlos Cano va rebre la II Edició del trofeu "Maradona de les Rambles" que atorga la penya Sentiment Immortal al jugador més regular de la temporada 2014-2015.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va exhibir un joc de molt alta qualitat, i després va aprendre a patir sense fissures.

- Pere Pérez, un dels gran triomfadors de la tarda. El gran futbolista del Santfeliuenc es va retrobar amb la titularitat i va complir amb nota molt alta. Felicitats!!

- La penya Sentiment Immortal continua les seves campanyes actives de fer-se visible. L'enyorat Carlos Cano ja té a la seva vitrina una trofeu molt merescut.

- El Granollers va demostrar moltes coses positives. Un equip de pes a Tercera que no és revelació per casualitat.


Roda de premsa

Declaracions de l'entrenador del Santfeliuenc FC, Andrés Fernández

bottom of page