top of page

EFO 87 3-2 Juvenil B


Derrota del nostre Juvenil “B”. Partit que ja se esperava que fos complicat.

El rival va sortir molt agressiu i nosaltres no vam saber reaccionar, en dos jugades a pilota parada la EFO es va posar per davant al marcador.

A la segona part vam sortir més agressius i vam saber controlar més el joc, amb el premi de poder empatar el partit, al final, per la nostra ambició a guanyar el partit, en un contraatac del rival ens van marcar el seu tercer gol.

Al final del partit, el públic de la EFO va saltar al camp al veure un conflicte entre jugadors. Però el més impresentable va ser que el coordinador de la EFO va saltar al camp i va agredir un dels nostres jugadors. Aquest, quan els Mossos van estar presents al camp, va presentar una denuncia contra ell. Persones com aquestes són una vergonya per al món del futbol i haurien d’estar apartades d’aquest magnífic esport.

Gracies per la col·laboració de Gerard, Ivan, Tidona i Tejada

Gols: Soria, Ivan

#juvenilb #fútbolbase #temporada201516

bottom of page